Wednesday, July 22, 2015

Last post (maybe) Selamat Hari Raya!

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

Its been awhile since this blog has been abandoned. Too sad but life must goes on. Terfikir nak delete or deactive tapi tak sampai hati kalau2 ada yang teringin nak tengok preparation like 3-4 years backward. Ada ke? Lalalalalaaaaaa

Hurmmm takpela keep it remains here. Btw I have my own personal blog (tak berapa rajin jugak nak update sebab Instagram dah muncul so kurang masa nak duduk menepek depan blog).

Sesiapa yg teringin nak tengok muka atau jerawat tuan empunya blog boleh ke

www.zimiezimah.blogspot.com
www.instagram.com/21m13

Kalau nak beli tingkap (read : window shopping) wajib!!! haha follow my  business instagram pages

www.instagram.com/alhuznababykids
www.instagram.com/artdirectorbyzimie

I will be rarely update this page. Jadi, ini (maybe) post yang terakhir. See ya when I see you! Terima kasih sebab sudi singgah page berhabuk ni hewhew. Sedih pulak rasa sobsobsob. Selamat hari raya 1436H!