Tuesday, April 15, 2014

Freebies Printables : Pouch/Favors

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Awww this one is so cute. Tetiba terasa nak buat dekat my daughter's birthday, Husna. As a doorgift perhaps? Sharing with all of you. Not only for bride to be but can also apply to any other occasion/events. Dengan syarat RAJIN. Haha itu den pun tak dapat nak nolong yo!

Bentuk dia macam lebih kurang sampul raya tapi lebih halus dan comel hehhh.

Sesuai nak isi sweets, chocolates, etc. Then boleh letak sticker dekat pouch tu.


Abaikan dino dinosaurs tu haha tak sesuai untuk majlis kahwin ok melainkan uols nak buat tema dinosaurs atau tema hutan kihkih.


1) Download here

2) Lepas tu terus pergi ke Page 5.

3) Print, cut and done!

Mudah sangat-sangat ok. Kalau nak tukar design sendiri pun boleh. A bit technical. Maybe ada yang dah tahu. If taktau boleh drop comment or email to zme.ayd@gmail.com

Happy DIYing.

Sharing is sexay!

 

1 comment:

  1. salam.. hai ina singgah sini..

    nice sharing.. ^^,

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)