Tuesday, April 8, 2014

Freebies Printables : Cupcake Wrappers

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

Hello hellow, harini nak share  DIY CUPCAKE WRAPPERS. Ok apa itu cupcake wrappers? 

This is it! Letak gambar je senang paham hahaha. Actually boleh google sendiri. BANYAK gila cupcake toppers. Tapi I think this is the easiest one. Cuma tinggal masukkan design je.


Nak buat sendiri macam mana? Ok ikut arahan dibawah.

1) Untuk download template, boleh klik link ni ye --> OhCrafts

2) Lepas tu, buka software design uols. I'd prefer Adobe Illustrator. Then copy paste design yang korang nak. Lepas tu boleh print. Nak minta tolong saya printkan pun boleyyyyy. Saya sedia membantu. Boleh email ke zme.ayd@gmail.com

3) Gunting. Lagi best kalau ada gunting yang pelbagai corak. Boleh dibeli di kedai stationary berdekatan anda. Kedai buku MPH ada jual. 



Untuk digunakan semasa majlis hari jadi pun boleh. Any kind of event will do. Best kan??? 

Happy DIYing uols :D

Sharing is sexay.

   

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)