Thursday, March 20, 2014

Printables FREE download : Photobooth Sign

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Sorry kalau terkasar bahasa atau tersilap cakap. Berbalik pada entry yang lepas, ada a few readers yang email tanya MACAM MANA NAK BUAT.

Ok gini, arahan saya dah tulis clear di situ. Apa perlu buat. If let say tak paham jugak, baru lah saya boleh assist ya. Itu pun kalau betul-betul blur lah taktau nak buat camne. Bukan taknak tolong, tapi saya dah cuba sedaya upaya nak tolong uols. Ok sayangs semua? :)

Ok today nak share macam mana nak buat PHOTOBOOTH SIGN secara free. Uols boleh isi je form online dan akan automatic save dekat PC/laptop uols dan akhirnya uols boleh print sendiri ya. Saya dah cuba dan memang berjaya. Yippee.

Cara-caranya:-

1) Pergi website ni. Klik sini --> Weddingchicks.com

2) Ikut arahan diberi. Masukkan nama pengantin, colour theme uols. Kena try and error lah jugak.

3) Create print dan automatic akan save ke dalam PC/Laptop korang. File dalam format .PNG. Senang gilers kan???? Ini contoh yang saya berjaya buat.



Try lah, try lah. Hehehehehe. Ini contoh yer. 



Kalau rerasa taktau mana nak print, boleh email to me. Saya sedia membantu. Boleh email ke zme.ayd@gmail.com

Sharing is sexay.

 

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)