Friday, March 21, 2014

Printables FREE download : Just Married, Sweet Love & Thank You Banner

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ehem, today nak share macam mana nak download dan buat sendiri wedding signage camni.

Just Married, Sweet Love & Thank You Banner. Nama je banner tapi bukan banner yang macam orang Melayu kita selalu buat tu. Ni jenis banner tergantung-gantung tu hehe. Boleh letak dekat depan pintu sebelum tetamu masuk, dekat meja beradap ke, or tempat lain yang anda rasa creative dan sesuai.



Boleh ke website ni. Peonies&Pearls.

Download banner. File dalam format .PDF ye kawan2. Ada 3 jenis banner iaitu:-




Lepas tu pergi kedai printing dan print guna kertas keras ye. Lepas tu ikut je macam dalam website tu, main lekat-lekat dan gam dekat tali. Taraaaaa jadi dah kan. Semudah itu je :)

Atau nak guna printer sendiri pun boleh. Nak minta tolong saya printkan pun boleyyyyy :p Saya sedia membantu. Boleh email ke zme.ayd@gmail.com

Sharing is sexay.

 

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)