Friday, March 14, 2014

Printables FREE download : Fingerprint Tree Guestbook

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)




Its Fingerprint Tree Guestbook. Kalau nak kan kelainan daripada guestbook yang ada, boleh lah buat macam ni. Main chop-chop jela. Make sure kena beli yang ala-ala thumb print tu tau. Khas untuk jari. Yang macam kalau kita pergi bank tu. Chop ibu jari. Dekat kedai stationary banyak jual.

Ni website nya : Offbeat Bride

Boleh download di sini. Klik sini. 

Reminder : Hanya file format .PSD yang ada. Maksudnya uols kena download software Adobe Photoshop sebelum edit ni semua. (Tak pasti software lain boleh guna atau tak, mohon betulkan jika silap hee). Boleh download software ni, free je dekat internet. Google je pasti banyak. Saya pula memang tak berapa mahir guna Photoshop, lagi suka design guna Adobe Illustrator. Hehehehe.

Kalau rerasa taktau mana nak print, boleh email to me. Saya sedia membantu. Boleh email ke zme.ayd@gmail.com

Sharing is sexay.

Take care. Selamat berhujung minggu!

 

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)