Wednesday, June 5, 2013

Spicy Curry Cornflakes As Your Doorgift

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Nowadays tuan rumah mesti bagi makanan as doorgift untuk para tetamu, kan?

Kali ni saya nak memperkenalkan satu benda terbaru di alam realiti dan alam maya hihihi. Tatau ada yang berminat ke tak haha cuba jaya jela. Kalau ada rezeki alhamdulillah. Kalau takde boleh cuba lagi :')

 SCC telah berkolaborasi dengan ADBZ untuk merealisasikan impian anda menjadi realiti. Its something yang unik yang orang lain belum pernah buat (hopefully hehe).  Spicy Curry Cornflakes (SCC) as your doorgift for any occasions. Boleh digunakan untuk sebarang majlis. Tak kisah lah majlis kahwin, majlis tunang, majlis aqiqah, majlis hari jadi, majlis kesyukuran, etc. Dan yang penting SCC ni boleh dimakan oleh semua lapisan umur i tell youuuu.

Rasa dia pedas sangat10x ke? TIDAK. Rasa macam makan Twisties perisa kari tu je :p jadi budak kecil pun sesuai makan. Cornflakes bagus sebab bukan sahaja sihat malah mengenyangkan. Daripada bagi gula2 yang manis tu baik bagi cornflakes berperisa sedap hehe.

Sedap sangat10x ke SCC ni? Anak2 buahku makan SCC macam makan nasik, cuba bayangkan sedap ke tak sedap. Addicted ok :p


VIP SCC DOORGIFT

*gambar merupakan contoh SCC doorgift*


Pakej 1 - SCC only. (Minimum order 500gram) 
Pakej 2 - SCC + small jar + ribbon. (Minumum order 50 jars)
Pakej 3 - SCC + small jar + ribbon + scallop shape stickers. (Minimum order 50jars)

Untuk lebih lanjut, boleh like fanpage Facebook : Spicy Curry Conflakes

Kami juga sedia menerima tempahan dengan kuantiti yang besar. Harga boleh dirunding :)

-----

update 1/7/2013 :) 

ECONOMY SCC DOORGIFT



Interested? Email to zme.ayd@gmail.com