Thursday, January 31, 2013

REMINDER : Gathering Ahad Ni

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

(Entry pendek. Malas nak berkata-kata. Jari penat hahah)

Saya insyaAllah akan menghadirkan diri bersama si dia hiks. Excited. Jenuh paksa sang husband yang busy bee mengalahkan presiden ittew. 

Yayyyyy so apa tunggu lagi. Moh reramai kita memeriahkan umat Gathering Bride to be 2012. Weee. Meh2 boleh la berkenalan dengan i. Ahaks bajet retis gittuw. Jangan lupa pakai pakaian colour blocks. Padahal aku sendiri pun taktau pakai baju pe. Mak yong ni baju pun dah takde. Ulang2 baju yang sama tu jugak hue hue. 

Bayaran hanya RM50 per person. Untuk maklumat lanjut, sila ke blog FY ok.

Cya ;)

 

Friday, January 4, 2013

Bride To Be Gathering 2012

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

****

Wah hari Jumaat 2013 sudah tiba. Tak sempat nak up entry. Tau-tau je dah tahun 2013. So many things to share yet limited time though. T___T

Okay harini saya nak share berita baik. One of my blogger bride's friend, Farah Yasmin or I selalu panggil dia FY hehe, owner blog Bride-Note akan organise satu gathering ni, specially made for Bride To Be 2012. Tak kisah anda silent reader ke, stalker ke, copycat ke, vendor ke, tapi yang penting baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada tahun lepas. Syarat tu je pun. Hikssss.

Sok sek sok sek dengar cerita, FY tengah arrange with some sponsorship seperti DREEMIKA, RADIUSITE, NATURACTOR COLLECTION, CREATIVE GENIUS PRINTABLES, MARLYNNS CAKES , IZYAN MASTERCHEF, shawl stylist seperti AISHAH AMIN, SHEA RASOL dan beberapa make up artist (LIZA SAIDATULNISA dan lain2). *not yet confirm. Ikut suka aku je publish kat Blog. kekeke ampun FY*

Sila klik image untuk pembesaran yang jelas



Info majlis adalah seperti berikut:-

DATE : 3 FEBRUARY 2013 (SUNDAY)
TIME : 2PM-7PM
VENUE : FLORA TERRACE, Hampshire Place, A-LG-1, Lower Ground Floor, No:1, Jalan Mayang Sari,50400 Kuala Lumpur
PRICE : RM 50 per person (Boleh bawak husband/adik/kakak/kawan)

Please SMS/EMAIL :  
012-285 4181 (Farah) farahfabulouz8@gmail.com 
012- 239 2884 (Waty) ctnurwatysamsudin@gmail.com


Boleh terus hubungi mereka ni keh. Saya MAHU join. Tapi tak tanya husben lagi. Dia tu busy kerja mengalahkan PM. Nyampah haku. Ughhhhh. InsyaAllah ada rezeki pasti pergi.

Take care! Happy weekend ols.