Thursday, May 2, 2013

Update! Hello Bulan Mei Yang Indah

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

Sungguh lama belog kahwin2 ni bersawang. Tau2 je dah masuk bulan Mei. Maaf sesangat kepada sesiapa yang baca. Ada lagi ke tetamu hello hellooo? Btw, FYI currently I'm on my maternity leave. Curik masa juga nak update ni sementara si kecil tu tidur :')

Takde apa nak update cuma nak inform to all brides atau sesiapa ajelah, if you require any printing materials macam bunting, banner, signage, labels, wedding cards, road signage, yassin, stickers, welcome board, thank you tag, etc for your lovely wedding or any occasions, you may survey into my small little sweet blogshop Artdirector Byzimie (haha haha promote gittew). InsyaAllah saya akan buat, design dan customade mengikut apa yang pelanggan inginkan. Harga takyah cakap lah sebab nak tolong brides diluar sana, so harga insyaAllah termurah di pasaran :p



Sebarang pertanyaan boleh email terus ke zme.ayd@gmail.com

Do support me, bride turn to business :)

4 comments:

  1. Zimie!! mish ya!! nk tgk si kecik plzzz hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jamme!! missutoo. hehe meh dtg umah meh

      Delete
  2. bila la sy boleh jumpe husna nI!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dhiera takde nak dtg bangi ke? hehe jumpa time raya jela. igt nak buat kenduri sekali open house. nanti zimie jemput k

      Delete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)