Tuesday, May 7, 2013

Review : Outdoor Photoshoot (Post Wedding)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Iya saya tahu dah berkurun baru nak review (my bad). Harap ada yang sudi baca, jikalau tak sudi tak apa. Eh!

Outdoor photoshoot ni daku lakukan di tiga buah tempat. Buat start pagi sampai ke lewat petang. Phew sangat2 penat. Tapi photoshoot ni memang the best asbestos nancos. Sebab dah lepas majlis. We ols buat the next day after sanding. So boleh puluh sehari hihi plus dah nikah kan, jadi takde la aksi terlarang ke haram ke. Everything halal. Ikut kau la nak posing kepala kat bawah kaki kat atas ke, hantam sajalah. Takde sapa nak marah lalalala..

Tempat 1 : Taman Eropah, Persint 11 Putrajaya
Tempat 2 : Kompleks Kehakiman Putrajaya
Tempat 3 : UKM di hati

Photographer : AzamHashim Photographer

Taman Eropah tersangat lah cantik. Feeling duk londong gittew. Dengan pokok pine. Pastu cuaca pulak cantik je. Rerasa musim summer je kat eropah nun. Ahaks. Tak sangka putrajaya ada tempat secantik ni. Kalau tak salah pagi or petang ada yang berjoging berbasikal di sini. Best kan? Apa lagi. Kepada yang tercari2 tempat nak buat photoshoot, saya cadangan ini :)

Meh saya sajikan makanan untuk petang ini. 






















 



Aduh gambar banyak sangat hokeh. Tatau nak pilih yang mana. Ini semua poyooo hahah. Kla nanti ada yang muntah darah pulak tengok gambar2 mesra we ols ni. Da daaaa.

 Till then :D


 

5 comments:

  1. alahai.. omey ye!
    bile nak upload gambar husna pulak~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dhiera.gambar husna ada dekat personal blog yg lagi satu.gi sini zimiezimah.blogspot.com hehe

      Delete
  2. wahh semua gambar ceria, mesti tengah happy kan ^_^

    ReplyDelete
  3. Chanteknya gambar u ols.hehe..best!
    Let's exchange link ye: http://blurplediary.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)