Monday, February 4, 2013

Tak Pernah Bermimpi..

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

...untuk mendapat award ala-ala retis.

Terima kasih kepada pemilik 4weddingku.blogspot.com Mya yang telah memilih belog ni menjadi salah satu pemenang award untuk; Most Inspired Bride 2012 *gosok-gosok mata kelip-kelip* Baru tahu ketika hadir ke Majlis Gathering Bride Blogger di Hampshire Place semalam. Later saya akan share pengalaman di sana :)

Menulis belog hanya untuk suka-suka. Sharing ideas about wedding preparations. Sharing thoughts, happiness, sad, reviews, everything lah pasal kahwin senang cerita. Hanya orang yang tengah prepare pasal wedding dan yang dah kahwin je paham perasaan ini.

Tak kusangka, ada 'mata' rupanya yang memandang. Tapi bukan itu yang kupinta. Cumanya mahu berkongsi sahaja niat pada mulanya. Syukur alhamdulillah pada sesiapa yang ter'inspired' daripada belog ini. Macam-macam kenangan manis dan pahit semasa menulis belog ni. Ada yang memuji,  mengutuk pun ada. Sedangkan artis terkenal seperti Siti Nurhaliza pun orang tak suka apatah lagi aku yang sekecil semut yang tidak punya apa-apa ini. Lumrah kehidupan :)

Daripada belog ni juga lah saya dapat macam-macam jenis kawan. Bloggers, silent readers, bride to be, vendors, etc. Memang tak rugi berbelog rupanya. Ada yang email meminta pendapat. Bagi yang tak terjawab tu, maaf dipinta. Kadang-kadang terlepas pandang. Memang saya cuba membalas setiap email yang masuk bertanyakan itu dan ini. Kadang-kadang boleh release stress semasa kita sedang membuat kerja-kerja rutin di ofis hehehe.

'Mungkin' dengan adanya penghargaan ini akan menjadikan saya lebih aktif menulis lagi dan lagi di sini. Kalau tidak di sini pun mungkin di tempat lain, siapa tahu? Di belog perniagaan saya yang lagi satu mungkin? ;p Doakan saya terus sihat supaya dapat menulis lagi dan mendapat ilham serta idea yang mencurah-curah untuk segala perkara berkaitan perkahwinan.


Ada something precious inside there. Cantik. Thank you 4weddingku :)


Terima kasih kerana menonton :) Take care. Ada masa kita ketemu lagi.

 

17 comments:

  1. Zimieee..congrats!! ;) rindunya zaman aktif blogging :( sekarang asyik sibuk,xsempat nk update :( i miss blogging so much..n i miss my blogger frens too :(

    ReplyDelete
  2. tq nida. kan. dulu b4 kahwin kemain memasing aktif blogging. blog nida rasanya antara terawal kot yang zimie terjah heh. miss my blogger frens as well. lepas kahwin semua senyap. maklom la semua ada life memasing sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer betul nieda antara yang terawal B2B yg ieda follow juga...

      Delete
  3. sis, nak tanya. kalau nak printing wedding signage dalam masa sis tutup kedai ni boleh ke? how much ya? thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah closed order dear sebab due date dah nak hampir. sorry :(

      Delete
  4. tahniah Zimie....
    thanks jugak sebab inform Nisa tentang award ni...
    best nya la kalau boleh ambil sendiri hadiah di hari itu..
    tapi sayang nya tak dapat join..=')

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome nisa.haah ramai gak yang nak hadir pastu kansel last minute.next time kita jumpa lagi k insyaallah :)

      Delete
  5. tahniah zima!happy n proud to u dear
    hehe
    mmg most inspired bride la pasal kegigihan kamu
    hehehe
    trus kn usaha!
    pasni jd most m2b plak ya ;)

    ReplyDelete
  6. tahniahhh..! mmg inspired pon. ngeeee =)

    ReplyDelete
  7. congrat dear fren, tc ye mom to be!

    ReplyDelete
  8. congrats zimie..bila kenang-kenang rindu betul nak buat wedding preps sume... skrg buat preps unt smbut baby jela kan zimie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq annor. haah skrg sibuk prep sambut baby pulak hee. tu cite kat blog yang lain hiks.

      Delete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)