Friday, January 4, 2013

Bride To Be Gathering 2012

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

****

Wah hari Jumaat 2013 sudah tiba. Tak sempat nak up entry. Tau-tau je dah tahun 2013. So many things to share yet limited time though. T___T

Okay harini saya nak share berita baik. One of my blogger bride's friend, Farah Yasmin or I selalu panggil dia FY hehe, owner blog Bride-Note akan organise satu gathering ni, specially made for Bride To Be 2012. Tak kisah anda silent reader ke, stalker ke, copycat ke, vendor ke, tapi yang penting baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada tahun lepas. Syarat tu je pun. Hikssss.

Sok sek sok sek dengar cerita, FY tengah arrange with some sponsorship seperti DREEMIKA, RADIUSITE, NATURACTOR COLLECTION, CREATIVE GENIUS PRINTABLES, MARLYNNS CAKES , IZYAN MASTERCHEF, shawl stylist seperti AISHAH AMIN, SHEA RASOL dan beberapa make up artist (LIZA SAIDATULNISA dan lain2). *not yet confirm. Ikut suka aku je publish kat Blog. kekeke ampun FY*

Sila klik image untuk pembesaran yang jelas



Info majlis adalah seperti berikut:-

DATE : 3 FEBRUARY 2013 (SUNDAY)
TIME : 2PM-7PM
VENUE : FLORA TERRACE, Hampshire Place, A-LG-1, Lower Ground Floor, No:1, Jalan Mayang Sari,50400 Kuala Lumpur
PRICE : RM 50 per person (Boleh bawak husband/adik/kakak/kawan)

Please SMS/EMAIL :  
012-285 4181 (Farah) farahfabulouz8@gmail.com 
012- 239 2884 (Waty) ctnurwatysamsudin@gmail.com


Boleh terus hubungi mereka ni keh. Saya MAHU join. Tapi tak tanya husben lagi. Dia tu busy kerja mengalahkan PM. Nyampah haku. Ughhhhh. InsyaAllah ada rezeki pasti pergi.

Take care! Happy weekend ols.

 

14 comments:

  1. thanks for sharing Zimie!

    insyaAllah sponsorship2..guest je yg tak bagi final confirmation lg...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah termasuk i huahua. nanti i bagitau jawapan yek

      Delete
  2. rasa mcm nak pegi jugak lah!hehee jom zimie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jugak tapi husben bz sket.kalu dapat g memang best.boley kita laga2 perut haha :p

      Delete
  3. Samalah, Rilla pon tak tanya husband lagi, tengah sibuk buat audit dia tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe rilla boley dtg dengan baby zain ;)

      Delete
  4. zimie pergi ke?? boley la jumpe..^_^
    http://miszatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah gi kalau xde aral melintang atie :)

      Delete
  5. nice!www.the-simpleme.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. alamak! tak masuk geng. kita kawen 2011.. huuu

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. yup pergi gak. da bayar pun. weee cya ieda ;)

      Delete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)