Monday, November 5, 2012

Review : Doorgift

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Dah masuk November pun. Tuan tanah masih hibernasi dalam gua. Masih fikir apa lagi yang nak direview. Rasanya banyak lagi tapi mood menulis macam hilang. Saya banyak fokus to kerja, rumahtangga dan business. Mohon maaf kalau terasa belog ni bersawang ke hape. Tidak sesekali nak abaikan dirimu wahai belog kesayangan.

What to review?

Terfikir pasal doorgift. Ok untuk nikah, saya serius lupa apa saya bagi. Hampir 5 bulan majlis, macam mana nak ingat ;p Sebab tetamu tak ramai around 100-200 orang gitu, saya beli paperbag (beli dekat Fah Lean), lepas tu isinya letak few cakes. Sumpah lupa haha. Gambar pun takde. Jadi sila abaikan je hihi. Lepas tu bagi bunga telur je (guna telur pindang). Memang sold out lah bunga telur tu. Suka sangat hihi.

Untuk majlis sanding, saya DIY sendiri Surah Yassin dan Paperbag.

Lepas tu order Bonda order Apam Polkadot dekat rakannya. Kekonon apam polkadot ni untuk kekanak yang datang time majlis. Maaf gambar takde hihi. Takpun boleh klik sini, Apam Polkadot. Rasanya dia order di sini :)

Surah Yassin

Paperbag. 

Isi dalam paperbag adalah surah yassin dan telur pindang. Mudah kan? Tapi nak buat surah yassin dan paperbag ni punya seksa. Nak DIY sendiri punya pasal kan haha. Telur pindang memang order dekat sini. Telur Pindang Berzaman.

I'm thinking of doing a promotional price for Surah Yassin since ramai sangat bertanya. Hihi if ada I will let you know. Anyway any enquiries regarding wedding printing thingy boleh klik my blogshop ye. Artdirector Byzimie. Tuan tanah tu memang dah lama buat part time business. Dah nak setahun dah. Thank you for all your support, love :)

Till then bye!






5 comments:

  1. lawanya! nmpk mcm english style gitu

    ReplyDelete
  2. lawaaaaaaaaaa.lau color pink lg comelll. *pink jugak* ;p

    ReplyDelete
  3. yang, i pon nak DIY Surah Yasin, tapi softcopy surah yassin susah nak dapat yang jawi punya. U buat macamane ye? boleh email dekat i tak? at lemon_juju84@yahoo.com cara you buat..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)