Saturday, August 4, 2012

Teaser Album Kahwin by OP AzamHashim

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Hai August, its good to meet you. Ada lagi 7 bulan lagi, ehhhh.

Ok short entry untuk harini. Mahap saya sudah penat berkata-kata. Tunggu mood hadir boleh? Huhuhuh.


Can't wait to pick up this tomorrow! OP abg azam cakap dah siap. Weeeeee.

So, boleh la tayang masa raya nanti ;p

Hurm, ada lagi 50% deposit tak bayar lagi. Adui time nak raya ni la duit disedut-sedut bagai siput sedut. Nasib ada lagi duit simpanan, memang dah siap-siap prepare untuk bayar OP dan OV. Phew kacing kacing. -.-''

Kena kerja keras ni, nasib ada business part time. Dapat lah menampung siiiiiiiikit. Suami pula dah tukar kerja dan hopefully commision dia banyak la next month. Boleh njoice hiks. Amin moga ada rezeki kami nanti.




Aik tadi kata short entry hahaha ok bye!

 

12 comments:

  1. Cntiknyer...t review full ek...warna cntik tgok teaser tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sangat cantik dear.tak sia2 booked op dgn abg azam :p

      Delete
  2. wee! puas hati tgk gmbr lawa2 dh compile jd album kan.. cantik!

    ada lg 7 bulan? jeng jeng jeng? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius shayra.best sangat hihi.errrr jeng2 gak hahah

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Xpe..nanti ada la rezeki tu..rezeki beraya ngn baby,hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah nida, doakan tau hiks.

      Delete
  5. bestnya dpt album time nak raya..senang sedara mara nak tgk =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best fy, syukur dpt sebelum raya, adela benda nak tayang kat sedara mara kasik diorang senyap :p

      Delete
  6. yeahh.. pasni xjemu2 belek album 2...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)