Friday, August 17, 2012

Hadiah Rahsia Dari OP AzamHashim

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Hadiah rahsia la sangat ahahah. Propa je lebih.

Ok, saya tahu confirm tak ramai makhluk yang online pada ketika ini. I know semua sibuk balik beraya kan? Tapi aku jugak la tersadai dekat rumah ni huhuh. Nak buat camne parents tak balik kampung. Kebetulan 1st raya nanti apak dan mak mertua memang akan turun KL beraya rumah saudara maranya. So alang2 nanti diorang singgah la rumah kitorang kan? Elok gak tu, takyah la 1st raya kat rumah mertua (kes ngelat kahkah). Mesti next year kat rumah sana pulak huahua. Takpe, life must go on. Lalui jela dengan tabah ;)

Ok aku melalut lagik huahua.

Actually, saya nak share some of wedding pictures slideshow. Baru perasan abg Azam ni bagi selepas dekat 2 minggu kitorang collect softcopy ni. Taktau pulak ada video 'rahsia' dalam CD tu. Saje je abg azam rahsia kannnn, dush dushhhhhh.

Tapi memang best la video ni, lagu Ingrid tu bestttttt gila, to me at least ;) 

Ok enjoyyyyyyyyyy some token before korang gi beraya hihi


Amacam best kan kan kan?

Akhir kata, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI pada semua umat Islam tak kira di mana jua anda berada. Mohon kemaafan jika ada salah dan silap ketika berblogging, tapi rasa macam takde je kan? Ahaksss. Yang dah jadi isteri orang tu, mesti akan lalui pengalaman berbeza kan? Lagi-lagi dekat raya nih. Cakap macam orang dah 8 tahun kawen agaga.

Selamat pulang ke kampung halaman. Hati-hati di jalan raya ;)

Till then.

 

2 comments:

  1. ada muke saya la dalam video ni!! weee

    ReplyDelete
  2. Hi Zimie,

    Tolong sy vote utk contest ini boleh? Kalau ada rezeki, kami boleh dpt tajaan photographer utk majlis sambut menantu di Johor nanti, InsyAllah.

    1. Like this page https://www.facebook.com/pages/Ezywedstudio-Wedding-Photography/183895268350923

    2. Like this picture https://www.facebook.com/photo.php?fbid=372191932854588&set=a.372191876187927.86845.183895268350923&type=1&relevant_count=1

    Thank you! :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)