Tuesday, July 31, 2012

Review : Handbouquet Nikah & Sanding

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ok agak lembab peng'review'an saya kan? Mahapkan saya. Rasanya seminggu sekali terhegeh-hegeh nak review. Momentum untuk menulis sudah kurang. Saya banyak tumpukan pada new baby. Eh tak tak. Maksud saya bisnes saya tu la. Oh ya, saya dah terbitkan pages dekat Fb. Kalau berminat singgah lah dan LIKE. Taknak sudah.

Facebook : Art Director (but kbbshoppe still running as usual, later lah tukar URL hehe). Konon gah lah nama tu, wekkk ;p

Baiklah harini saya nak review sedikit pasal handbouquet. Dah 50++ hari kahwin baru lah kau nak review? -.-'


We start with this!

Handbouquet Nikah. Lovely gorgoeus handbouquet!!!! 

 Disaat saya last minute nak DIY tetiba petang tu diSMS oleh Renee. Ehem renee nak buatkan bunga tangan / handbouquet untuk majlis nikah ku. Alhamdulillah rezeki okkkkkk. Tqsm. Semoga murah rezeki u renee!! :))


Curik picca dari Blogshop Renee Meow Wedding Works.
RMWW, suka gila dengan bird-bird tu renee. Cute macam renee, ehhhhh hahah.



Second handbouquet by RMWW jugak. Renee suruh bagi dekat bridemaids tapi sebab takde, so dipegang oleh my friend. Olok-olok bridemaids lah tu kan? Saya memang takde bridemaids untuk nikah, harap maklom. Semua kawan-kawan sekolah datang, yang tu lah saya panggil bridemaids hehehe.


Lastly,
Handbouquet sanding. Pakej dari Readzul. Zul buat simple je and I think its sweet!! Tak crowded maklomlah baju sanding dah full with beads. Just nice lah this handbouquet with my sanding outfit. Suite me well *perasan.

Thank you so much vendors yang terlibat dan terutama rakan blogger saya itu, Renee. Semoga kita dapat bekerjasama lagi di lain masa dan tempat. Ecece projek baikkkkk punya. Jom collaborate haha tetiba.

K, bye. Selamat berbuka puasa. Ada orang tu tak puasa. Larikkkkkkk



 

8 comments:

  1. Oklah, Rilla ni, dah 6 bulan tak habis review hokey.. haha, busy kononnya

    Anyway, nice jon Renee! dan HB sanding pun lawa.

    ReplyDelete
  2. renee touch kan..^_^..sgt lovely..

    ReplyDelete
  3. plg suka HB yg renee buat tu. ada bird bird~ hehe

    ReplyDelete
  4. eh eh ade nama i la..hehehe... Thanks for the review zimie darling.. bird bird tu cute mcm u la..hehee.. i cute mcm cat cat.. hahaaa.. ;p

    rilla: tqvm dear *blushing*

    ReplyDelete
  5. hehe renee buat hand bouquet comel

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)