Thursday, June 28, 2012

Review : Wedding Video Montage

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***


Harini dah Khamis, esok Jumaat. Lepas tu Sabtu dan Ahad dah masuk rumah baru insyaallah. Can't wait nak masuk rumah sendiri. Lepas ni pandai-pandai le kamu hidup ye? Baikkkkkk. Risau tiba-tiba rindu dekat rumah ibubapa. Perasaan tu PASTI. Tapi mak cakap "Nak balik nanti makan sedap-sedap, baliklah" Gitu my mom. Hopefully kerinduaan saya tak teruk sangat lah ye. Maklomla saya ni cengeng doplopatjam. Sabar ye suami.

Harini saya cuma nak membebel pasal wedding video montage. Biasa kan kalau majlis kahwin kan, ada video-video. Normally orang letak video nikah semasa majlis sanding. Sesuai jika dewan menyediakan perkhidmatan projektor. Macam Dewan Gemilang, memang disediakan 2 ketul projektor (kiri dan kanan) bersebelahan dengan pelamin. Ini termasuk pakej ye. So takde masalah lah nak tayang video, pre-wed video ke, atau apa-apa ajelah.

Macam saya buat growing up bride and groom gitu lah. Memang dari dulu nak buat sendiri hiks. Kalau yang jenis silent reader tegar, mesti tahu saya ada buat entry ni. Ehem. Alhamdulillah tercapai gak hasrat nak buat. Sebenarnya kan kan, disebalik video montage ni, ada banyak konflik yang terjadi tau hoho. Siap bertelagah gitu. Tapi konflik antara keluarga jela, takde libatkan orang luar. Biarlah ianya menjadi kenangan buat kami sekeluarga. Takyah tau pun takpe la hihihi.

Jom saya share video montage hasil nukilan adinda tersayang, Hazrool. Thank you adikku sayang. The one and only adik. I'm gonna mish you sobbbsobb (Eh tetiba air mata bergenang. Cengeng punya budak). Okla taknak cakap banyak, takut TERmenangis. T_T




Beliau buat sendiri guna Windows Live Movie Maker, sekian :)


p/s : Korang dapat tengok tak video nih?

10 comments:

  1. Adik zimie hensem!!! eh? ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pulak?hahaha kembang kuncup mamat tu nanti

      Delete
  2. am i the first who watched this video? barakallah zimie. semua gambar cute sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tq dear! ramai dah views expecially family.ni letak khas utk b2b dan silent readers :)

      Delete
  3. so sweet...

    jagan risau..dapat tengok video ni..=)

    ReplyDelete
  4. zimie..comelnye korang masa kecik..hehe..eh,ayah zimie hensem la..hehehe

    ReplyDelete
  5. comelnya zimie. nanti gambar kawen buat montage juga ek ehhe :)

    ReplyDelete
  6. nice video...lagu seswai!! like~ ^^

    ReplyDelete
  7. feewitt..comel je zimie..tahniah dear! elok-elok pindah umah nnt :)

    ReplyDelete
  8. muke zimie xberubah dr kecik sampai besar!!

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)