Sunday, June 17, 2012

Review : Sila Pilih

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Hoolaa I'm back. Seminggu sudah lah baru nak menulis di sini. Baru tahu kebusian menjadi seorang isteri. Eceh. Pssstttttt saya masih di rumah mak mertua okkkk. Mimpi ngeri telah bermula -.-'

Menulisnya saya di sini adalah kerana masih pening-pening lalat memilih mana satu yang nak direview. Macam nak jawab exam pulek. Lagipun, majlis bertandang baru je tamat secara rasminya sebentar tadi. Sang suami pulak terus berkata "Pasni banyaklah nak kena review sebab majlis dah habis" Apa kata survey? Sila jangan ragu-ragu untuk memilih ;p Piley piley wang besar wang besar.


  1. Baju Nikah & Veil
  2. Pelamin Nikah
  3. Baju Sanding & Veil
  4. Pelamin Sanding
  5. Baju Bertandang & Veil
  6. Kasut
  7. Handbouquet Nikah & Sanding
  8. Warna Tema Nikah
  9. Warna Tema Sanding
  10. Warna Tema Baju Family
  11. Photographer
  12. Videographer
  13. Dewan
  14. Catering
  15. Flowergirls a.k.a Bridesmaids
  16. Pengapit
  17. Entry Khas : BPG (orang kuat majlis)
  18. Hadiah Kahwin
  19. Kad Kahwin
  20. Guestbook Corner
  21. Photobooth Corner
  22. Bunting & Wedding Signage
  23. Honeymoon Trip
  24. Wedding Cake
  25. Outdoor Photoshoot
  26. Doorgifts
  27. Hantaran
  28. Mas Kahwin
  29. Batal Air Sembahyang
  30. Video Montage
  31. Make Up
  32. Bilik Pengantin
  33. Homestay

Yang mana satu idaman qolbu? Thank you for your support!!! Hihihi. K, bye nak tidur.



 

10 comments:

  1. wah, byknya nak kena review ni zimie..
    saya vote semua... hehe

    ReplyDelete
  2. wah..harus review satu persatu oke sis! huhu..satu hari satu review! ohsem!

    ReplyDelete
  3. baju nikah!!..

    tengah cari idea neh untuk baju nikah neh..

    ^___^

    ReplyDelete
  4. saya mahu, bj kahwin, pelamin dan make-up :D

    ReplyDelete
  5. 1 entry , review dua benda..2 in 1..so, jadi shortlist :)

    ReplyDelete
  6. sy na smua tp toplist bju,makeup,hantaran & pelamin :)

    ReplyDelete
  7. hehe thanks korang, sekali tak ikut survey daaaa. gambar takde sangat dalam simpanan. jangan marah aaaaa ;p

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)