Saturday, May 19, 2012

Sabtu : Macam-macam Agenda ^_^

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

1) Ambil baju nikah dekat tailor. Semalam call Kak Nor MYN Creation, beliau cakap baju nikah dan tandang dah siap. Yay. Tak sabar. Baju simple je. Baju kurung moden. Saya sesimple mr simple je orangnya. Ahakkk.


2) Mak suruh singgah ke Fah Lean nak beli apa entah. Tak habis-habis lagi ke beli bunga ni mak? Huhuh udeh-udeh ler tu.


3) Kerusi pelamin (kerusi la sangat) sampai, begitu juga wardrobe untuk bilik pengantin. Alah yang beli kat Italy tu kehkeh. Entry sinin. Janji pukul 1.30 ptg lori tiba ke pintu rumah. Hurm we'll wait and see. Tak sabar nak punggah segala mak nenek dalam bilik tu. Pasni dah ada almari kecik. Yayyy


4) Tepat pukulan maut 5.00 petang ada set appointment tengok rumah di kawasan yang saya nyatakan di sinun hehe. Nervousnyaaaa nak beli rumah ni. Ya Allah permudahkan lah jalan aku nak beli rumah pertama ni.


5) Kemas rumah - bila entah nak selesai (-_-'')



Ok, sekian berita sukan pada harini. Selamat berhujung minggu. Zrassssss.


Eh,eh ada lagi la.


STILL..

couldn't believe its me... 


p/s : 19 hari lagi. Dah muncul nombor 1 la depan tu *Gulp* 

 

9 comments:

  1. Seronoknya nak amek baju dah.
    Mesti excited. Hehhh

    ReplyDelete
  2. zimie, nanti pejam celik dah hilang pulak no 1.hehe.kejap je masa berlalu.

    ReplyDelete
  3. jadik ke beli rumah? best betol

    ReplyDelete
  4. nanti review....nak tgok~ haha

    ReplyDelete
  5. zimie.... masa semakin kurang untuk buat persiapan...
    adekah anda sudah bersedia dr segi fizikal dan mental...? hehehe...

    ReplyDelete
  6. wah..dah amik dah..baju..dap dup dap..huhu..:)

    ReplyDelete
  7. zimie mesti dh berdebar teruk kan..? hihi
    suria time² ni bkn debar nak kawen tp debar tgk byk bende belum siap! haha

    gudluck zimie! jage kesihatan yg penting ;)

    ReplyDelete
  8. hana nye ayat x ley blah: physically n mentally ..:P

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)