Tuesday, May 1, 2012

Projek Rahsia II (Deco Bilik Pengantin)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Projek rahsia la sangat sebelum balik kampung tempoh hari hehe.


Ini adalah lilin dalam pecah kaca pecah gelas.

Ada persamaan ke?
*Malu gila tak menjadi seperti dalam gambar first tu*
(-_-')


p/s: Nak carik diamond wrap exactly macam dalam tu. Kat Malaysia ada jual tak?

 

13 comments:

  1. wow..tido malam pasang lilin. romantik gitu!! erk...kat kedai bunga tak da jual ke yunk? bawa je gamba. hehehe

    ReplyDelete
  2. dhiera~hiasan je, tatau nak pasang ke x haha.eh kedai bunga ada jual ke dear?ok nanti survey2 heheh tqtq

    ReplyDelete
  3. zimie....
    suka sangat tengok zimie punya preparation...
    hana doakan semuanya berjalan lancar ye..

    ReplyDelete
  4. pakai lilin wangi...romantik gitu mlm2.. hehehe
    kat kedai2 jual brg kawen or kedai2 bunga ada jual rasanya~

    ReplyDelete
  5. hana~tq hana.kita pun suka tengok m2b punya preparation :)

    diyana~hihi hopefully cmtu la.ok noted dear.nanti nak try la tengok kt kedai2 bunga.

    ReplyDelete
  6. zimie...kt GM klang ade jual diamond wrap tuh...- nor ita

    ReplyDelete
  7. ita~serius ita.waaa GM klang depan jusco bkt tinggi kan?rasa mcm nak g lah beli.tak sangka situ ada jual hehe thanks dear!!!

    ReplyDelete
  8. try gi kedai bungareben kat jln TAR tu.. kat situ sumer ade.. ;)

    ReplyDelete
  9. renee~ok my dear.tq for suggestion hihi.

    ReplyDelete
  10. wahh...xde prepare pon pasal bilik tdo. huhu

    ReplyDelete
  11. cik chinta~hehe meh la buat.

    (",")~hopefully romantiklah hihi.

    ReplyDelete
  12. kt GM kt bangunan warna apa ek..lg bgos kedai warna apa??huhu..plan nk DIY gak,tp x tau la sempat x..;p

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)