Monday, May 7, 2012

Pertemuan Dengan Diba The Photobooth Corner

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ini kisah Jumaat lepas (punya lah lama ambil masa nak update kan) Saya takde mood dan takde masa nak menulis time weekend huhu.

Jumpa diba. Siapa tu? Siapa budak ni entah jumpa kat tepi jalan je hahah. Taklah Diba ni lah si owner The Photobooth Corner. Diba merupakan the first blogger yang saya kenal dan jumpa dekat wedding Atia tahun lepas. Masa jumpa, ingat lagi diba cakap "MasyaAllah kecik nya kau". Dah kenapa. Nak suruh aku besar macam gajah ke huahua. Sampai sekarang ingat uols. Untung diba berkenalan dengan i tau. Boleh masuk muka dalam majalah i.

Cik gigi besi (wakaka) taklah ni lah Cik Diba yang sengal dan gila (sikit)
..tapi memang pun hahah


The Photobooth Corner merupakan offical vendor saya untuk photobooth corner dekat dewan nanti. Ye diba aku tengah promot kau ni. Terima kasih banyak-banyak sebab sponsor zimie. Nak buat camne kan, aku kan artis kan, harus lah sponsor-sponsor ni. Takkan awal scha je kau nak sponsor kahkah ;p

Jk. Sebenarnya buat pengetahuan semua (cewah), saya menang tempat kedua contest anjuran TPC haritu. Link di sini. Kerlas kau menang macam-macam termasuk rumah banglo. Eh salah. Saya menang instant camera, easel, prop box and 2 instant filem + gift certificate of kenny rogers (dah jadi zarah dalam perut dah)

Syukur alhamdulillah. Memang best menang contest haritu. Dapat sikit pun jadi lah. Plus, dah mintak diba buat sedikit backdrop. Hentam sajalah suruh dia buat simple-simple. Bintang-bintang berkedipan dan bunga-bunga sikit. Nak letak lampu disco pun boleh gak diba. La la la.

Jadi tetamu sekalian, di minta ye bergambar di Photobooth Corner tersebut. Tapi hanya ada 20 keping filem sahaja. Maklomlah kata 'sponsor' lain-lain kenalah bayar dekat diba hohoh. Siapa cepat dia dapat :)

Till then. Nanti saya share apa yang saya aktiviti hujung minggu haritu ye. *yang kekonon busy sesangat kan*

Pffft ;p


 

3 comments:

  1. kene g awal laa kn..nk menempek kt situ..hoho

    ReplyDelete
  2. kaaaaaaaahhhhhh giler hodoh muka aku.lari schawal.

    ReplyDelete
  3. diyana~boley2 sila2 dtg awal hehe

    diba~hahaha

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)