Thursday, May 3, 2012

Hitam Putih Kehidupan

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Doorgift untuk majlis sanding nanti. Yang ni baru betul teaser. Warna dirahsiakan. (Gedik sangat)




Syukur hasil untuk doorgift dah selesai. Setel part cetak-mencetak yang memenatkan itu. Rasa nak give up i tell u. Dekat 3 bulan memerah otak buat. Boleh lihat entry terdahulu bagaimana saya bagai nak gila buat benda alah ni (nasib tak gila). Alhamdulillah hasilnya berbaloi. Suka. Cantik pulak tu hihi *Muntah puji dirik sendiri* Pffttt.

Bonda tentunya sangat gembira sebab urusan ini sudah selesai. Cuma sekarang tinggal nak masukkan telur pindang dan buku Yassin dalam paperbag tu. Bonda cakap "Ala buat last minute je, sekali dengan telur"

"Yang nak buatnya siapa" Aku bertanya

"Alah kan ramai sedara mara ciak miak kat rumah nanti. Dera je diorang"

"Ok mak" :D

Lega sesangat urusan dipermudahkan. Check jugak Yassin tu risau la tersalah print ke hape. Cuak gila mak noks. Cuma dari segi warna tu dapat sama 100% dengan paperbag dan kad. Dah kata print dekat syarikat berlainan. Jadi paham je kenapa warna tak boleh 100% sama hehe. So far memang takde lah error dari segi tulisan dan susun atur. Rasa jela tapi taktau la kalau ada tapi saya yang tak nampak. Hihihi ^.^


S.e.l.e.s.a.i...
buat masa sekarang.


Oh tak sabar, lagi 35 hari lagi :)

 

16 comments:

  1. hehe..good preparation..sabar eh cik zimie..xlme lg da tu ;)

    ReplyDelete
  2. yeayy doorgift dah dibli eh..seronok tuu..atie ske doorgift yg comel2 untuk tetamu..:)

    ReplyDelete
  3. cantiknya...
    rasa mcm nak buat jugak mcm tu...
    nak satu...hehe

    ReplyDelete
  4. sf~hehe tq sf.

    zatie~yay hihi tula suka comel2 jugak :)

    diyana~hahah buat jangan tak buat dear.nak kena la dtg my wed :p

    ReplyDelete
  5. ok..nak kad... hehe ngade2 (^_^)

    ReplyDelete
  6. memang cantik pun zimie...
    35 hari lagi.... wah, dah nak jadi puan zimie... hehe

    ReplyDelete
  7. diyana~bagi alamat ok dear.insyaAllah jika kad ada lagi,sy hantar.jika tidak online invitation aje lah ye :p

    hana~thank u mommy hana hehe.tula dekat dah..

    ReplyDelete
  8. comey nya zimie. Lawa. Buat kan tuk kita ar. Boley? hehehe. :)

    ReplyDelete
  9. ada dpt x emel saya??
    hehe
    saya hantar kat emel Yahoo...tp xsure betol ke x emel tu... hope betol (^_^)

    ReplyDelete
  10. cik ain~insyaAllah boleh jika diberi kesihatan yang baik ;)

    diyana~yup dpt dah.hehe tggu my kad menyusul.

    ReplyDelete
  11. 35 hari lagi ke zimie?? ala...nak tengok color! yg penting, kite rasa usaha kite berbaloi-baloi~ ngee

    ReplyDelete
  12. Si Gile Dan KeGILAannye~x bape nak berdebar lah :p

    dhiera~ok nanti dtg wed kita ye dhiera.boleh la tau color tu hihi

    ReplyDelete
  13. dah dapat kad....cantekkkkkkkk sgt!!!
    insyaallah kalau takde aral, sampai.dah la, blh jumpa abg u zimie

    ReplyDelete
  14. syima~thank u syima.ye sila datang, boleh berjumpa dengan rakan lama u tu :p

    ReplyDelete
  15. zimie,nak tanya paperbag awak design sendiri ya?pastu print kedai mana ya?dia bg tali sekali?
    if u dont mind to share drop your comment to my email :sitisarah87@gmail.com

    tq zimie!

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)