Saturday, May 12, 2012

B2B Wedding : Cik Helena

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ok ini kisah minggu lepas. Saya takde mood sangat nak menulis masa weekdays tu. Hari ni baru lah mood ke langit. Hiyargh.

Haritu, Sabtu (5/5/2012), saya ke majlis Cik Helena (nama nak glamer je, dah mcm lagu helena my chemical romance ;p). Cik Helena ni one of b2b blogger jugak. Majlis beliau bertempat di Persint 9 Putrajaya. 

Memang tak janji pun dengan sesiapa pun. Hanya texted Faiz je, tanya pukul  berapa datang sana, etc etc. Akhirnya ketemu juga dengan Faiz dan beberapa blogger lain hehe. Hai selamat berkenalan, first time juga jumpa nora dan cik nuta  ^_^

(l-r): cik nuta, nora saniey, zimah, faiz )
Cik helena tak sampai lagi. Jadi bergambar lah kami di dalam dewan dengan rakusnya. Urgh tak suka muka nampak gelap. Macam mana nak muka nampak putih eh? Dah gelap tu gelap la jugak kan. Blergh.



Cik Helena dah sampai. Yay time berarak. Eee bebudak tu CUTE sangat tau. Geram lagi-lagi si kecik 2 ketul ni hehe. Suka tengok dress dan handbouquet crystal tu!! Maaf gambar tak berapa clear. Al maklomlah camera dicuri oleh EF. Grrrr. So terpaksa guna kamera cokia.


Cuba tengok betul-betul. Mr dan Mrs tu! Oh inilah projek tu rupanya ya. Baru tahu hikhik kreatif!


Giant flower dekat pelamin memang tengah IN kan sekarang? Heheh tak sempat bergambar di sana.

By the way tanya juga Faiz, kat mana nak dapat kipas bulu-bulu (semenjak dua menjak ni suka benor bulu-bulu). Faiz cakap dekat Nilai ada jual. Tapi haritu cari macam takde pun. I want it, I want it!


Makan beradap. Tapi telah dikacau oleh kitorang hikhik. Entah-entah aku pun camni jugak tak. Ok bersedia dari segi mental awal-awal haha. Tengok inner tudung tu unique je. Terserlah keayuan helena hiks.


(l-r): faiz, nora saniey, ciknuta, zimah
Geng b2b blogger belakang tu. Fewit. 
Thanks to kawan nuta sebab tangkapkan gambar ni hihi siapa namanya ya, Liyana kan.


Simple dan cute je doorgift Cik Helena. Love it. Saya memang suka gegula. Dapat 5 minit je terus habis. Tapi kalau 5 saat dah macam Majinboo pulak haha.


Dah tu je.

Selamat pengantin baru Cik Helena dan suami. :D


 

3 comments:

  1. i like!ready la cik zimie pasni ktorang serang u dpn pintu dewan ok..

    ReplyDelete
  2. zimie.. dulu kan masa hana kahwin teringin nak kipas bulu2 tu... tapi mak andam kata berat.. kesian kat pengapit.. hehe. last2 guna kipas biase je

    ReplyDelete
  3. cemana kte boleh tak perasan update ne?soryyy lama sangat tak blogwalking after kawen.hehehe

    wedding zimi mesti letop2!kat dewan ne kene sikit ;)

    tp kte ralat sangat aritu pasal kompang tak dtg!grrr

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)