Sunday, April 22, 2012

Hasil Tangkapan Hari Sabtu

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***


Berada di Tewah pagi tadi. Seawal 10.30pagi gerak dari rumah. *Excited*
Atas : Kain Langsir bilik pengantin *wink*
Bawah : Kain langsir ruang tamu dan ruang makan
Pinkish colour hokeh. Tapi i punya macam a bit dark pink. Akhirnya dapat warna yang diidamkan :)


Artis tandatangan autograph.
(Bonda tolong sign resit)
Setel one part, lega sangat. Suka kain langsir tu hihi.


Kad kahwin berbunga-bunga sebunga hati tuan nya. Setelah berpuluh-puluh hari buat, akhirnya siap jugak. Lega sangat. Rasa macam tak sabar nak menulis nama-nama tetamu ;p


Petang pulak jejalan dengan mamat tu. Hasil dari Romantika, Kedai Reben di Sek 17 Shah Alam dan Ikea seperti yang plan haritu. Rasa nak beli semua yang ada. Tabahkan hati dan duit. EF kata "Jangan ikut nafsu tu" Baekkk. Takpe esok-esok pergi lagi. Kehkehkeh. Nak beli candles lagi. Entah kenapa tak beli yang panjang tu. Adoi padahal nak candles panjang tu. Dah petang-petang kepala mereng kot.

Okla now pun dah mereng. Sangat penat. Harus tidur sebab esok nak kenduri kendara makan nasik minyak. Nyumeyy.

Bye goodnite owls.


 

14 comments:

  1. salam..awak..kedai reben kat sek 17 tu kedai jual2 reben2 ke??
    sbb nk tau die de jual beads x??
    hehe
    puas cari di shah alam..almaklumlah baru pindah sini..hhe

    ReplyDelete
  2. Lawa sungguh kak kahwin mu dan sangat classy. I like.

    ReplyDelete
  3. SOULMATE is~wslm dear.if not mistaken, ade jual jugak beads.tapi sebab sibuk carik reben tak perasan sgt.cuba la try survey.kedai dia ni belakang petrol station esso tau.goodluck ;)

    atie~thanks dear.

    Fie~thank u fie.u make my day today.cewah

    ReplyDelete
  4. bestnyaa dah banyak settle!! nnak jugak huhu

    ReplyDelete
  5. u buat kad kahwin sendiri eh ? lawa nyee .. :)

    ReplyDelete
  6. kad kahwen awak cantik.how much sekeping..aiii tengah survey2 ni.. hee;)

    ReplyDelete
  7. kad kahwin tu design n print sendiri ke?
    cantik!

    ~~bleh bg tips tak nak buat?~~ :)

    ReplyDelete
  8. The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

    http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. cantik la u punya kad kahwin zimie...

    ReplyDelete
  10. rina~tak banyak bebenor, ade lagi tak setel nih rina,penin pikir hoho

    ain~haah,thanks dear ;)

    lina~tengok kuantiti jugak dear.i print sikit.so dapat la less than rm1

    Ku.Damba.KasihMu~design sendiri tapi print dekat orang.hehe.tips?alamak tak pandai sangat.yang penting awk kena minat buat design dan sanggup duduk depan laptop 24jam hihi

    ReplyDelete
  11. syima~thanks syim.nanti i bagi dekat u keh.tungguuuuu

    ReplyDelete
  12. zimiieeeee my twins yg dah xbrape twins sbb i da tawen..hahahaa ;p ur card chantek laaa..suke la tgk u punye preps very organized..

    ReplyDelete
  13. renee~tulah kita dah tak twins lah.sad hehe.thanks dear ex-twins haha.u pun apa kurangnya.very the details.inspired tau;)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)