Saturday, April 28, 2012

Flower Girl Basket

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Cak. Tiba-tiba boleh muncul kan? Semalam cakap entry combo la apela. Pffttt ;p

Rasa macam takleh ditahan-tahan idea tu. Tangan ni merenyam je nak menulis atas papan kekunci.

Seperti yang diketahui (sesiapa yang rajin skodeng blog ni ;p), saya memang ada bridesmaids untuk majlis nanti. Tapi untuk majlis sanding lah. More to flower girls i should say sebab tugas mereka memang mengiringi saya dan sang suami masuk dewan nanti sambil pegang bunga atau tabur-tabur atas lantai (to be confirm later). Tak kisah la flower girl ke bridesmaids ke. Hantam sajalah hahah.

This is the idea.











Macam melting nya lah kan? Ni saya jumpa dekat Ebay tapi US punya. Tak kuasa la nak kirim dekat adinda yang study di sana. Setakat bakul cekeding gitu. Pengsan gak camne nak gayakannya. Nak DIY lah ni punya cerita.


Macam-macam ada. Nak semua kalau boleh! Cute gila @_@



Inilah bakul versi Malaysia hehe. Rasa macam dah tunjuk haritu. Ini minggu lepas punya cerita daa ;p


Doa-doalah DIY ini menjadi kenyataan ye hihi.

Bye.


p/s: Untung my bridesmaids kalau DIY ni menjadi kenyataan ;p

 

12 comments:

  1. nak tolong jadi flower girl laa gitu... untung~ hehe

    ReplyDelete
  2. Good idea... tp baju2 flowergirl beli di mana ya? ada site murah2 tak?

    ReplyDelete
  3. flower girl kita takde bakul pun... hihi.
    mesti comel flower girl zimie kan...

    ReplyDelete
  4. aiseh..susah tol nk handle dgn budak2 ok..mse i hri tu..no more bakul n flower..dorg nk iring kt depan pun bukan main laju berjln..haha..sabooo ajela.. >.<

    ReplyDelete
  5. mak dara dah jd flower girl boleh? :p

    ReplyDelete
  6. sempat lg nk DIY zimie...gud luck k ;)

    ReplyDelete
  7. kite suka idea ke3 dn 4. nampk suci je...

    ReplyDelete
  8. diyana~alamak dear, dah fully booked hihi.

    zatie~comel sangat :)

    azura~baju tu tak sure tapi kat shopping compleks byk rasanya.cuba try midvalley.haritu pernah ternampak ;)

    hana~hihi saje.hopefully camtul hana

    ReplyDelete
  9. sf~bebudak memang susah sikit nak handle.tu terpaksa amek anak dara dan mak dara ahaks.

    mila~boleh je dear :p

    syu~thanks dear ;)

    dhiera~putih suci kan?nak buat lah camtu.senang pun senang hihi

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)