Friday, March 16, 2012

Reminder : Matta Fair 2012 (PWTC)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

 ***

InsyaAllah saya akan pergi petang esok, Sabtu. Jom serbu jom heeee. Agak-agak ada tak pakej domestic yang best-best? Nak cari pakej honeymoon je pun. Tak pernah pergi. 1st time nih.

Jangan lupa sediakan wang ringgit yang banyak untuk pembayaran deposit. Taknak guna wang, swap je kad. Tak kisah la kad debit ke kad kredit ke jangan kad matrik sudah. Tq Tatie for the info. I sangat malas nak bawak cash takut kena rompak. Mintak dijauhkan.

Ini flyers dan sedikit details. Cekidaut bebeh..

 Website : Matta Fair
 
Exhibition : MATTA Fair 2012
Tarikh : 16-18 Mac 2012
Tempat : Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur
Masa : 10pagi till 9malam.

Sila hubungi 03-9222 1155 untuk lebih lanjut.


Bye. Selamat berhujung minggu :))

 

16 comments:

  1. blk krj nie ana nk g..nnt ana bgtau ye best ke x..hihihi

    ReplyDelete
  2. hehe.. saya pun nak pg.. insyaAllah.. =)

    ReplyDelete
  3. jom zimie kite g sameeeee

    jgn bwk cash la mcm tu
    bwk kad debit je sng

    ReplyDelete
  4. hye cik zimie lame x melawat!!!owh matta fair..mcm nak g!!.hik3

    http://miszatie.blogspot.com/2012/03/finalizing-all-theme.html

    ReplyDelete
  5. ira br balik dari matta fair ni,org skit punya ramai...esok klu cik zimie nk pegi kene pegi awal,ira pon pegi just amik kertas2 yg dia bg tu..pegi time lucnh hour tu yg tkejar2

    ReplyDelete
  6. wuwuwuwu!
    suria pn pergi jugaks..
    heheheh :P

    ReplyDelete
  7. memang nak pergi tapi tunggu bulan 9 punye...hihi..

    ReplyDelete
  8. sobssss xde bajet da mau ke matta sobsssss sreettttt

    ReplyDelete
  9. @Farhana IezAna okies ana, tengok list exhibitors byk gila!! mau pengsan masuk sane haha

    ReplyDelete
  10. @Huda Luna jom huda!! sy takde kad debit, kad atm ade la hee

    ReplyDelete
  11. @miszatie hai atie hee busy ye? pegi je survey2, kot2 ade berkenan d hati

    ReplyDelete
  12. @sitinazirah86 takleh pegi awal huhu ingat nak pegi pagi tapi ade hal pulak, habis la esok kena himpit

    ReplyDelete
  13. @Suria amboihhh seksited kamu ye suria hehe

    ReplyDelete
  14. @amy fahmi amy kan dah pegi krabi, bagi la can kat saya pula hikhik

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)