Saturday, February 18, 2012

Tiket Berbulan Madu Di Awan Biru

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

 ***

Topik seterusnya yang menjadi favourite pasangan yang baru berkahwin adalah DESTINASI BERBULAN MADU. Tak gitu?

Baru-baru ni AirAsia (AA) dan Firefly (FF) (bukan farah fauzana ye) buat promo. Dua-dua destinasi pilihan telah dibooked dengan jayanya tanpa memikirkan wang ringgit yang telah hangus dibayar gara-gara mengikut kata-kata emosi. Mula2 booked tiket Firefly, lepas tu semalam gatal tangan bukak website AA dan TERbooked tiket lagi ;p 

Pergi ke destinasi pertama menggunakan FF pada bulan Jun sejurus selepas Majlis Bersanding. Bukan tak sabar tapi tu je yang 0 sen untuk dua-dua hala. Pergi ke destinasi kedua menggunakan AA pada bulan Oktober. Yang ni main hentam booked. Doa-doa sangat takde apa-apa masalah sebab jauh lagi nak countdown ke bulan October hehe.

Persamaan kedua-dua kisah cinta ini, ianya berhadapan dengan Laut China Selatan. Destinasi di mana? Malaysia tanah tumpah darahku sahaja. Ceteka ceteka hahah bebudak grup mesti tau dah. Shhhhhh! Dah selesai berbulan madu di awan biru, baru boleh review hikhik.

Akhir kata, cepat2 book AA dan FF. Promo AA tamat esok 19 Februari 2012!!


Gambar rajah berbulan madu hiasan semata. Ngeri pulak dinner atas tasik hihihi buatnya jatuh, tak pepasal panggil Ambulans.

Bye :)


 

13 comments:

  1. Adakah Perhentian??

    **Jika betul anggukkan kepala :)

    ReplyDelete
  2. Cop..! Lagi 111 hari..cantik nombor :)

    ReplyDelete
  3. jimie cun! baru baca komen u, btw, i taktau nape skg dah mls gila nak update blog, hey gimme ur fb,nnti i add u, psl kain sari u haa nnt kite borak kt fb inbox, eh tak pn nak add i , alamak_didy@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. zimie... nak honeymoon kat mane...?
    kitorang tak sempat nak berhoneymoon pun tau.. huhu

    ReplyDelete
  5. @.:shura shushi:. hampir2 shura hihihi nak kena anguk geleng sebab half betul

    ReplyDelete
  6. @.:shura shushi:. oh saya tidak perasan akan hal itu!!! hehe tiba2 dup dap dup

    ReplyDelete
  7. @didi didi cantik! adakah u menghilangkan diri atau membawa diri hahah.ok2 nanti i add u dekat fb.

    ReplyDelete
  8. @Miss Sunshine insyaallah pantai timur aje.alala busy nye hana.takpe2 boleh terus babymoon ye heee

    ReplyDelete
  9. eerr.. aaa.. mana ekh..
    kalau pantai timur.. hmmm..
    redang ke?? alaaa.. cik zimie, bgtaulerrr.. hihihi..

    ReplyDelete
  10. @Cik Nasha Nadya cuma beli tiket flight je dear, tempat pun belum book, so tatau nak pergi mana hihi nanti dah tau, kite bgtau nasha ye

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)