Sunday, February 12, 2012

Review B2B Wedding : Renee

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Morning weekend sunshine!! Ada sesiapa tak bangun lagi ke ni? Amboi mentang2 hari Ahad kan, tidur tak ingat donia ;p But I'm up early as usual. Padahal semalam tidur lewat hue hue. Excited nak update blog okkk.

Saya sangat banyak progress  this week dan sangat busy attend wedding sana sini. Wah budget wartawan gituu. No la. Saya hanya jadi 'orang penting' a.k.a bridesmaids untuk majlis someone tu aka my twins, Renee Meow (muka tak sama tapi ada hati kan cakap twins hikhik)

Ok here's the pictures by my so-blur-camera huhuh.






And a little bit teaser from Detik Indah Wedding Photography. FYI, Pemilik DIWP ni jugak tunang kepada Cik Rai. Winkwink.

All of us are bride to be bloggers!
(l-r shura, syira, zimie, amy, renee, faqar, aliza, raden, emi honey sakura, atifi)
not in the picture : tatie (sudah pulang ke pangkuan jalan)


Oh Rilla the coming-soon-designer in the house!  Rilla, kau jadi ketua nasyid ye ;p

Renee bukan sahaja sponsor kain tapi beliau juga sponsor makeup by Kak Wanie, The Makeup Lover. Best jugak kene tenyeh2 dan ini kali pertama saya bertepung-gomak dan saya rasa sangat pelik. (-_-'')

I feel blessed and overwhelmed to be part of Renee's Solemnization. Thank you so much Renee for trusting us! May Allah bless you on your effort and hospitality. Melayan kitorg, bagi kain, bagi bilik untuk bersiap dan makeup yang cun melecun!

Congratulations again and again. Tak sabar nak tengok gambar banyak2 dan video dari La Televiso pulak. Macam aku pulak yang kahwin ;p

Ok till then. InsyaAllah off to Kerry's Wedding lepas ni. 

Oh dan saya ada banyak benda nak update pasal wedding progress. Ngee esok la update. Penat nak taip ;p

Bye.

 

27 comments:

  1. bestnyer..sedey tak dpt dtg..huuu..nway..cantik and sweet tema die..

    ReplyDelete
  2. Hai Diana Rafar :)

    Awak email dekat kita gambar i dengan fi boleh..hihihi

    ni email (nh_shura@yahoo.com)

    ReplyDelete
  3. ouhhhh zimie jdi gadis dulang renee ye....cantikkkk baju n mekap semua....congrats to renee! :)

    ReplyDelete
  4. bestnye g wedding renee...mmg gojes la..;)

    ReplyDelete
  5. haha, diana rafar terus zimie ek, baru jd bm dah tiut. hihihi. nnt jd perantin cantek la amat.

    cpt2 bg kita kad. hehe

    ReplyDelete
  6. @mrs irmidrza to be sweet sangat miza.purple pink :) takpe next time wat reunion kite jumpe

    ReplyDelete
  7. @.:shura shushi:. hai shura cantik :) aha boley2.no prob dear.nanti belanja makan eskrem ek hihi

    ReplyDelete
  8. @Kikin Amer haah jadi gadis dulang renee.memang cantik semuanya :)

    ReplyDelete
  9. @Hidayati Farhanlorrr yaty pun panggil jugak ke?ni gara2 shura la ni hihihi thanks yaty.nantikan my card ye

    ReplyDelete
  10. Yelah..pasrah ke kena jadi ketua kumpulan nasid. Naseb teringat nak pulang kamera kan? Sedap je pegang hari tu, hahah

    ReplyDelete
  11. @Rilla ketua nasyid yang gojes.eee nasib baik, kalau x, ada yang kena pos kamera tu dekat i kan hehe

    ReplyDelete
  12. @Serigala Maroon yee cik rai pun sama.cantik gak haritu heee eh baru perasan, takde pun pic dgn cik rai huhu

    ReplyDelete
  13. tepong gomak apanya..DIANA RAFAR ok!

    ReplyDelete
  14. everything is perfect. the color the dias, the makeup..i love it!!!

    ReplyDelete
  15. cantiknye gadis2 dulang ni....especially tuan blog ni..nnt kwin msti lg meletops.....

    ReplyDelete
  16. semuanye cantik..perfect!!
    btw atifi tu blogger jgk ke? xsilap macam adik ipar makcik saya la zimie. dia duk kelana jaya kan??

    ReplyDelete
  17. nie blog..;)

    follo u..b2b jugak..;)

    ReplyDelete
  18. @amani qistina gadis2 dulang tu cantik sbb dah kene makeup kot hehe

    ReplyDelete
  19. @Ila@Bella@Nabila x sure dear, x sempat tanya, cuba try pegi blog dia. she's a journalist.

    ReplyDelete
  20. nice blog dear... done following u... following me back tau.. =)
    http://ourstorystartinfeb.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)