Thursday, February 2, 2012

Anaztasia Spa Giveaway 2012

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ok saya telah ditag oleh SF dan Renee Meow tempoh hari. Oh mereka mengajak saya main pedang bersama-sama. Takpe-takpe. Kita tengok siapa yang menang!! ;p Siapa menang dapat SPA FREE tau!! Siapa yang taknak kan? Its a FREE GIVEWAY sempena pembukaan official fanpage Anaztasia Tie The Knot at Facebook pada 9 Januari 2012. Ada sesiapa yang tak tahu lagi? Klik {LINK} 

Seperti yang diketahui, Nora adalah ex-b2b yang tegar dalam hal-hal DIY. Hampir kesemua majlisnya telah DIY olehnya sendiri. Boleh skodeng wedding blog ex b2b ini -->{LINK} *Dah macam promot blog pulak hohoh* Tapi blog nora memang best pun! Blog yang terawal saya ikuti sejak mula berkecimpung dalam dunia blogging nih :))

Isk melalut pulak hehee. Sebenarnya saya nak promot fanpage Anaztasia Tie The Knot sebab tu saya join FREE GIVEAWAY ni.


Buat masa kini (sehingga tarikh entry ini dipost), Anaztasia Tie The Knot hanya menyediakan perkhidmatan seperti RENT/SELL paper lantern (yang ni saya pun booked dari nora ;p) dan pelbagai items and deco stuff seperti gambar di bawah:-

Ada Easel, Pillow, Tempat sangkut bunga telur (ok taktau nama beliau apa ;p), Doily photobooth props (yang ni sangat comelssss, tengok dekat2 comel, sini gambo tak berapa clear ngeheh) dan Green board.


Klik sahaja photo-photonya di Facebook Fanpage. Harga to me berbaloi-baloi. Lets help and support b2b bloggers out there!! :)



Ada sesiapa nak main pedang-pedang dengan saya lagi. Ehem. Syarat penyertaan seperti di bawah :-

1) Buat satu entry di blog dan letakkan gambar 'spa giveway'
diatas di dalam entry. LINK kan ke blog ini.

2) Sekiranya anda belum like facebook anaztasia tie the knot,
silalah like ye. terima kasih toiche :)

3) Kemudian tag 2 kawan anda, ajak dorang joinn giveaway ni.

4) Okey, siap dan tunggu keputusannnya.

Hadiahnya best-best:-


Lymphatic Drainage + Cellulite Body Massage (60 mins) +
Steam Bath with Steam Room (30 mins) +
Detox Slimming Machine Session (30 mins)
@ Neutrosense Face & Body

bertempat di 

Neutrosense Face & Body
C-12-6, 6th Floor, Dataran 3 Two Business Center
Jalan 19/1 Seksyen 19, 46300 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.


TARIKH TUTUP : 3 FEBRUARI 2012 (Jumaat)


 Jom kita main pedang sama-sama!!



p/s : Main pedang mainan takpe kan ;p 


 

8 comments:

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)