Friday, January 20, 2012

Teaser Veil Nikah :)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Teaser oh teaser. 

Siapa ingat lagi entry ni? {LINK}
dimana saya menang hadiah kereta. Eh tak, hadiah Veil Nikah je ;p ;p ;p

 Tengahari tadi Lijah call, dia tanya alamat rumah sebab nak Pos Laju kan hadiah yang dimenangi tempoh hari. Ahem. Saya sangat scary dan excited menanti kehadiran Veil ni. Camne la rupa bila dah letak kat kepala ni kan? Lijah cakap letak ala-ala permaisuri kahwin. Kejap tengah bayangkan. Hihihi

Terus aja ke website ini ya ----> [sila letak cursor tetikus anda di sini dan klik]




p/s : Esok MESTI tercongok depan pintu nak tunggu van pos laju datang rumah.

 

6 comments:

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)