Wednesday, January 18, 2012

Scrapaperclip Giveaway Anniversary

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***
Nasib baik sempat lagi saya nak join Giveway daripada Scrapaperclip sempena Hari Ulang Tahun nya yang pertama atau dengan kata mudahnya 1st Anniversary. Ingat kahwin je ada Anniversary. Blog pun hade okkkk. Curlassss pemilik blog tersebut, Farah Diyana Azizan juga rakan baik kepada ex b2b blogger Intan Norazam yang famos amos tu.

Dah tengok blog Scrapaperclip? Mula-mula tengok memang jatuh hati. Ya Allah Farah memang kreatif dan rajin!!! Lihat lah hasilnya....



Tergoda ternoda tak? Nak order pun boleh. Tapi lagi best kalau dapat FREE (worth RM40) hehe. Senang je caranya. Jom sertai!!



Syarat-syarat penyertaan :

1) Follow blog Scrapaperclip {LINK}
2) Copy banner blog tersebut dan letak pada sidebar blog sendiri.
3) Post dalam blog dengan tajuk "Scrapaperclip Giveaway Anniversary". Tak payah buat esei pun. Hanya promot je Giveaway ni supaya orang lain boleh turut serta.
4) Tinggalkan link tadi dekat blog Scrapaperclip. Entry yang ni yeee {LINK}
5) Selesai. Tamat. Lepas tu berdoa kot-kot berjaya menang ke?Ahaks sebab Farah gunakan website random.org untuk memilih pemenang bertuah nya! I'm sure one of us will be a LUCKY winner. Hihi


Tarikh tutup : 19 Januari 2012 (Khamis)
 
Kalau masih tak paham, boleh ke website Scrapaperclip sendiri. Di situ ada cara-caranya {LINK} ;p


Terima kasih Farah sebab bagi peluang ini kepada kami warga blogger bride to be untuk mencuba nasib menyertai Giveaway yang julung-julung kali diadakan ini. Semoga murah rezeki anda lepas ni. All the best Scrapaperclip!



No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)