Sunday, January 8, 2012

Mambo No. 5

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Harini nak happy. Taknak sedih-sedih lagi. Tak sangka ramai rupanya yang alami nasib yang sama macam diri ni. Heh thank you so much atas nasihat kalian :) Ok lupakan pasal tu.

Ehem. Bila dah dekat-dekat majlis, barulah feel tu datang nak countdown, ye dak?


Tengok tulisan atas tu je. Nampak tak nombor 5? Bukan saya nak kahwin dengan lou bega ye. 

 5 bulan sebelum tarikh bersejarah dan bakal menjadi isteri solehah insyaAllah *berangan jap*

HIV test tak buat lagi. OP tak book lagi. Checklist tak gerak-gerak. Benci. Saat ini rasa nak hire wedding planner supaya beliau boleh uruskan semuanya from A to Z.



p/s: Pssst, beli dah kasut hantaran semalam. Dapat kaler yang sama ngan beg. Weheee.

 

2 comments:

  1. zimie... 5 bulan tu dah tak lama tau.. Jangan tangguh lagi.. settle kan cepat ape yang patut ye.. Hana doakan sumenya berjalan dengan lancar.. ^_^

    ReplyDelete
  2. awat nih malas2 dear..jgn malas2 ye..chill2!! :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)