Wednesday, January 25, 2012

Festival Pengantin di PKNS Bangi Lagi

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ehem, saja lah kan nak bagitau. Kalau uols berminat nak ke pameran pengantin. I malas plus dah tatau nak carik pe (bunyi macam banyak benor dah setel padahal tak) ;p


Event? Festival Pengantin
(tak sure anjuran siapa, jap lagi sms tanya haha)

Di mana? PKNS Bangi

Bila? 3-5 Februari 2012


Tadi tengok dekat banner, siap tulis pertandingan, etc etc. Bunyik cam menarik. Tapi ingat minggu ni nak pergi IKEA la. Oh yang last week punya plan konon nak DIY wedding signage tak jadi pun (+_+) Sebab balik kampung kan lepas tu 2 hari cuti masa CNY, mengemas rumah. 2 hari uols kemas rumah!! Serius banyak benda dibuang termasuk katil single ku (nak ganti dekat katil double decker, eh tak katil baru, queen ;p)

Okla korang, kalau rajin, terjah tau PKNS Bangi hujung minggu ni. Mana tau dapat promo2 atau boleh jumpa vendor yang best asbestos kebabom ke kan? Hihi all the best!!!! :)

13 comments:

  1. tq 4 d info..insyaAllah akan pegi sbb dekat jer.hehe :D

    ReplyDelete
  2. dia buat time weekday. kenapa ea? pelik ye.. selalu orang buat time weekend je~

    ReplyDelete
  3. @dhieralorh mane de weekdays, weekend la tu. dhiera niiiii haha

    ReplyDelete
  4. thanks for da info!nnt klu ada masa nak terjah!hhii

    ReplyDelete
  5. alamak.. time kite g kursus kawen la plak..xdpt la nk pegi..huhuhu..

    ReplyDelete
  6. ohhh nak g ke x eh, mcm sume dh settle je ha.~

    ReplyDelete
  7. @syaz@rozelt ok syaz, terjah jangan tak terjah hee

    ReplyDelete
  8. @Cik Nashatakpe nasha,nanti tunggu festival lain pulak ye :)

    ReplyDelete
  9. @Sfarlinatakyah g kot, u carik spa restkan minda dan fizikal je.hihi

    ReplyDelete
  10. hi cik zimie,saye ade buat post baru..jemput singgah k... ^____^

    ReplyDelete
  11. owhhh...menariknyer..

    zimie miza tag join GA..heheh

    ReplyDelete
  12. hai zimie, nnti kalo der info leh inform agi..heeee

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)