Wednesday, December 7, 2011

Update Apa Yang Patut

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***


Sekarang tengah buat ni..


(sila klik kalau berminat nak tahu apa isi perut nya itu)




Thank you muchos to mantan b2b, Tatie yang telah memudahkan kerja-kerja checklist diri ini. Banyak gak yang terlepas kalau takde checklist macam ni.

Si budak zimie ni kadang-kadang memang wujud vitamin M dalam badan. Dengan adanya ini, semua benda menjadi senang. Nak kena print dan letak dekat notice board rumah supaya semua manusia dalam rumah ni ingat dan beware yang "helloooo anakanda zimie ni dah nak kawen. sila buka mata ye ahli keluarga" ha macam tu. 

Siapa nak dokumen ni? Terus email ke Tatie ok. Saya tak minta izin Tatie lagi ni untuk bagi to uols. Ok dah minta tapi dia belum reply. Sibuk barangkali. Kalau nak, terus minta di blog nya ya? Ada email di situ. :)






6 bulan sehingga tiba hari kejadian.
 

8 comments:

  1. all the best ye!hehe

    do come, visit & be our follower at blurplediary.blogspot.com

    do keep in touch =)

    ReplyDelete
  2. zimie2 cepat2 buat preparation hehehe..jgn buat last minutes nnti skt kepala

    ReplyDelete
  3. blurple~tq :)

    uys~thanks for the reminder.ni pun macam da kalut sket.ingatkan byk dah setel rupanya takkk.haha

    epa~email je tatie.bukak blog dia.dalam tu ada email dia :)

    ReplyDelete
  4. zimie: nak gak wedding checklist u ni...email kat sy boley??plz2..hehe

    ReplyDelete
  5. nur, ni pun saya mintak dekat tatie. boleh g blog dia keh.dia ada buat entry.thanks:)

    http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/12/checklist.html

    ReplyDelete
  6. zimi..
    nk checklist ni bole.. hehe.. TQ

    ReplyDelete
  7. nk check list ni boleh???

    email sy nik.norfarizam@yahoo.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)