Saturday, December 24, 2011

Teaser dan Projek Rahsia

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Pertama sekali nak hapdet pasal Projek DIY Kad Kahwin kami:) 

Teaser dulu boleh? Warna dirahsiakan. Tunggu la bulan 6 nanti ye :p 

Kalau aral tak melintang, ribut taufan tak menjelma, design kad kahwin ni akan digunakan. Draft pertama dah diluluskan oleh ibubapa dan si dia. Harap-harap draft kedua lepas. AMIN.



Kedua, sekarang ni tengah buat satu PROJEK RAHSIA. Ni semua gara-gara semalam tak boleh tidur. Mengerjakan projek ni sehingga Subuh lepas tu pagi tadi bangun pukul 11 pagi!! Nampak sungguh excited cik zimie melakukannya. Hahaha dan ya, ia berkaitan dengan majlis perkahwinan kami. Projek ni kena banyak buat karangan. Nasib dah start sekarang. Lepas ni tunggu EF pulak buat karangan. EF pun belum tahu. Kejap lagi baru nak bagitau la la la. Apa pun, kedua-dua projek ni akan direveal tahun depan. 

Excited tak nak tahu? Saya LAGI excited. Hihihi okbai nak sambung buat design.

 

8 comments:

  1. hi...me baru follow ur blog dear..ape projek rahsie tu?cpt update..=)

    ReplyDelete
  2. hi fatin :) wops tunggu ye, takde ape sgt pon hihi

    ReplyDelete
  3. hye. i baru follow ur blog.
    cepat2 psot tentang projek rahsia tue. nak tahu gak. :)
    link me back dear. i new b2b.
    http://nurulainlatif.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. heh nanti eh, sebab projek ni pun lom confirm lagi.anything i blog bout it.eceh

    done link u dear :)

    ReplyDelete
  5. nak tahu jugak projek ape ni? kad kahwin zimie mcm cantik je~

    ReplyDelete
  6. dhiera~adelah :p thanks dear.design simple je.kalo tengok bebetul baru tau cane huhuh

    ReplyDelete
  7. Assalam... blh ajar x mcm mn nak guna kan adobe AI nie ? (:

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)