Monday, December 19, 2011

Marshmellow Mellow

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Dengar nama marshmellow tu pun dah macam geram kan. Teringat Irine punya blog (masa dolu2 Irine belum tukar layout) marshmellow yang lembut-lembut tuh. Nampak sangat aku rajin gak bukak blog Irine tu kan. Errrr. Terus kepada point la yek (Senak pulak tetiba spanx nih. Betul la cakap diorang, memang senak perut pakai spanx ni. Apasal pulak tetiba cakap pasal spanx ni lagi)

Korang tau kan marshmellow yang lembut-lembut tu. Selalu mat salleh bakar masa barbeque. Dewasa kini, bukan mat salleh aje tau yang guna. Bride to be pun sama. Untuk jadikan doorgift, candy buffet, cakes, hiasan dan sebagainya. Nah sekarang ada satu blogger b2b ni buat bisnes ni. Halal halal toyyiban katanya. Jadi tiada ragu lagi. Suka tak suka tak? 

Siapakah orangnya? Ia nya datang daripada pemilik Hitched - Shayra blog. Shayra dan rakan baru sahaja memulakan operasi bisnes ini. Boleh terus order dekat dia ok. Comel-comel sakali marshmellow dia. Warna warni. Ahh seronoknya. Saya terasa nak beli jugak makan saja-saja. Dah la memang suka benda-benda makanan merapu ni. Patutlah takkurus-kurus. Agagaga.


Tengok ni!


It's so fluffy, I'm gonna dieeeeeee - Despicable Me. 


Ini cupcakes ye. Boleh hias-hias marshmellow as topping cupcakes! 


Boleh letak as candy buffet.


Rasa-rasa rajin nak letak dekat wedding cakes, dipersilakan. Nampaknya macam campak-campak je. Ngahaha.


Nampak sangat yummeh kan? How can't I resist??? I want it I want it. Lagi sekali tanpa membuang masa sila klik sinun--> {LINK}






Ok lets spread the news!!

 

9 comments:

  1. zimie.. tq buat review! weeee. kena belanja marshmallow ni. hehehe. :)

    ReplyDelete
  2. zimie..bluek =p xsuka marshmallow..haha..tp nasib cute..hehe...

    ReplyDelete
  3. maera~me too.mesti sbb beliau cute kan hihi

    nida~alaa nape x suke?sebab lembik2 ye hehehe

    ReplyDelete
  4. suke picit2 marshmellow kat kedai2 tu tp xbeli pon sbb akak xbg..die ckp xhalal yg kat kedai tu... huhuh

    ReplyDelete
  5. suria bru je kenal marshmellow thn lps, tu pn mse bt partime cashier tgk customer bli bnda apae lah cam kapas sbb x bace..huhu

    teringin nk rase, igt nk jgak order bleh bt goodies 4 kids..tp sekilo tu x tau byk mne, sbb dia ringan kan..?

    ReplyDelete
  6. alamak..lapar plak tgok marshmellow tuh..adoiyai...

    ReplyDelete
  7. haritu wedding doorgift utk kwn2 pun marsh mellow

    ReplyDelete
  8. fitria~tula i pun lama dah tak makan sbb ramai kata x halal.risauuu

    suria~hehe bole2 tanya je shayra.mmg ringan pun.mcm takde pape je dlm tu :p

    cik enul~saya pun laparrrr

    syima~wahh bestnye u bagi doorgift marshmellow.i nak sgt2 tapi maybe doorgift utk bebudak kot sbb org tua dah kasi telur.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)