Monday, December 12, 2011

Intai-intai Cadar Kahwin

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Hallo hallo, disebabkan permintaan yang tinggi terhadap penonjolan set cadar kahwin kami, tanpa melengahkan masa lagi, saya mempersembahkan ia sekarang! (sambil batuk-batul kecil)




Tada tada!

Nombor giliran tu saja-saja je letak sebab nak bagitau kat korang, apa sebenarnya intipati dalam set cadar kahwin yang dibeli tempoh hari.

Mula2 nak letak teaser je tapi ni dah macam tonjok semua je. Hihihi.

Set Cadar Kahwin Zimah
Kain jenis Cotton
1) Sarung bantal - 2pcs
2) Comforter - 1 pcs
3) Cadar katil - 1 pcs
4) Lobster Bolster - 1 pcs <--terima kasih pada anon dan rilla ;p
5) Bantal gemok - 2pcs <--kena beli bantal 28x28 (taktau dalam inch ke meter ke)


Amacam korang, cantik ke? Bunga2 pink tu dia jenis glowing shinning sket. Errr camne nak cakap eh? Hahah cantik kan kan?Hurm bila dah beli ni tetiba dihambat rasa berbelah bahagi. Rasa macam kadang2 cantik. Rasa macam kadang2 nak plain pulakkkk. Macam-macam perasaan yang bergelora di dalam lubuk hati ini. Wahai perasaan sila stop berfikir, boleh tak? Mari fikir persiapan yang lain pula. Ok nak design peta kahwin pulak. Bye.

   

20 comments:

  1. Cantik lah..awk beli kat mana zimie?

    ReplyDelete
  2. cantik dah tu...

    sweet je kaler nyer...=)

    ReplyDelete
  3. zimie!! i rasa cantik. suke la kaler tu.
    zimie, bagi hint berapakah harganya? hehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnye lobster...ke bolster..?:)

    ReplyDelete
  5. dah pergi dah pagi tadi! kedai tak bukak lagi i dah sampai tau. ingatkan bukak pkl 10.hahah:P

    tapi takde yang i suka lah :(, ada pon discount cuma 30%, so mcm tak beli dkt sana. alih2 perji sogo jumpa cadar yang berkenan discount 80% terus beli!heee.

    senang hati jugak!

    ReplyDelete
  6. cantik la zimie..cm warna mauve a.k.a pink belacan..;)

    ReplyDelete
  7. as~dekat seahorse selayang:)

    gadis,waty,nana,syuhaidah~tq dear!!:))

    anon~wakaka ayo ni typo ke atau kelaparan??grrr malunya! ok bolster.sekian.

    nurin~haah maybe x kena kut dgn u nye tema.hehe i terjumpa,so tros beli.untung u sampai 80 discount! i nye x sampai camtu kot ;p

    amy~amy nnt kite jumpe, i bgtau keh.hahah (konon nak rahsia kan)

    ReplyDelete
  8. lawa2...cadar kite lebih kurang jek..eheh

    ReplyDelete
  9. haa kire ok dah ni :) Ira tak terfikir pun nak beli cadar..tgokla kalau ade duit lebih baru nak sibuk cari..huhu.

    ReplyDelete
  10. Zimie sayang, adakah Lobster itu = Bolster? Puas Rilla mikir nih, hahahah

    Tapi cantik la cadar ni.

    ReplyDelete
  11. cantikknya cik zimie...suka!!! miza nak cari yang ala2 camni gak..heheh...

    ReplyDelete
  12. suke, sebab fvrt color kak long jugak ni...

    sama citarasa jugak ek kita ni cik zimie...heheheh :)

    ReplyDelete
  13. cantek2... suke la kaler die..

    ishh kite cm nk kwin lg skali..hahaha

    ReplyDelete
  14. cantik la zimie! halau jauh2 prasaan berbelah bg tu sbb kl dh ditebar atas katil mmg gorjes je dear!

    ReplyDelete
  15. cantik~ mesti tak sabar nak guna kan?

    ReplyDelete
  16. cantik ! saya punya cadar pun lebih kurang corak mcm tu jugak. kaler je lain. heee

    ReplyDelete
  17. zimie,,,very nice lah cadar set ni... walaupun cadar bercorak, tp corak dia x ketara....warna lembut n sesuai untuk apa color hantaran n baju pengantin nanti..hehehhe..

    thumbs up!!

    ^^

    ReplyDelete
  18. opppss...nasib baik tak sama..FY pun beli pink gak..haha..tapi yg lain sket..ada jugak tgk yg ni..hehe..cantik2 kan kat seahorse?banyakk pilihan

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)