Sunday, December 4, 2011

Bulan Disember

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ya ampunnnnnn. Lama nya tinggalkan blog ni. Korang tau tak pasal pe??

1) Streamyx kena kilat. Nagis.

2) Kerja rutin menimbun. (belum tambah kerja part time)

3) PC ofis lembab mengalahkan siput sedut. (Bos, saya nak PC baru!! Lagaknya macam jawatan manager)

Jadi, macam mana nak update belog? Dekat fb pun jarang2 muncul dan tinggal komen dekat bbf dan ncol. Arghh memang sejak dua menjak ni hormon-nak-kahwin pun macam menurun satu macam. Oh lagi satu muncul group baru. Khas untuk bride 2012. Hai korangggg *lambai2 tangan* :D

Sekarang semuanya kembali normal. Saya telah berjaya membeli Digi internet prepaid. (Sadis nya. Dari streamyx to internet prepaid) Terbang RM25 je beli starter pack. Moderm pinjam dekat EF (Tq sayang sambil buat muka baby puss in boot) Takpela. Takmo la berebut lagi dengan abangnda. Kang dia bising. Dia pakai Maxis Beruk buat sementara waktu. Moderm baru tu belum ada stock. Yang penting lepas ni boleh update belog tetiap hari (kalau rajin hahaha). 

Happy nya. Saya sudah kembali. Banyak nyeeeeee nak cerita. Later la sebab penat sudah. Tadi pergi Jusco Equine, internet prepaid ni takde stok. Kemudian berkejaran ke Raksaksa Seri Kembangan. Alhamdulillah dapat juga akhirnya.

Nak tidur dah. Nantikan episod seterusnya. :))



p/s: Kepada followers yang baru, saya akan balas kunjungan anda. Terima kasih kerana menjadi pengikut setia kepada blog yang biasa-biasa ini. Tocei tocei :')



   

8 comments:

  1. cian dier..

    xper yang pasti keadaan dah kembali normal..=)

    ReplyDelete
  2. hai dear..dl pernh jgk stremx kene kilat.mmg sdh sb xble online..lps kejadian,bl hujn ckit trus ttp sume suis..hehe..=D

    ReplyDelete
  3. kina rasa nak tukar gak dari pakai beruk band ni kepada unifi tapi macam mahalnye! haha..

    ReplyDelete
  4. me too :( xsmpat nk update story mory..

    ReplyDelete
  5. hi zimie..
    apa nama group baru utk bride 2012 tu? bole share?

    ReplyDelete
  6. gadis~yeah akhirnya kembali normal.boleh la blogwalking selalu :p

    rina~hai b2b 2012.hehe

    fazlien~kann?ni kali ke3 tau kena.sedih tau.nasib ada warranty.so free jela tukar moderm tuh

    kina~waaah sana dpt eh unifi?tmpt zimie tak dpt la pulak.tukar je kina.laju lak tu.leh melayari intenet dengan aman dan damainya haha

    sf~waaah long time no see sf.sama2 bz la kite kan.hiks

    ila~bole2.jap sebelum tu kena add saya dekat fb.boleh dpt kan ila punya fb?

    ReplyDelete
  7. berukband lembab~ grrrr.
    kalau ujan, ya ampun.. sabar je la. klo mampu dah pakai unifi dah~ grrr

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)