Wednesday, November 16, 2011

Selamat Bercuti :)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Blog akan bercuti selama 4 hari. Eceh. (Macam la takle buat schedule post) sebab cik zimie dan kuncu-kuncu nya akan berlepas ke Yogyakarta, Indonesia a.k.a Jogja untuk bercuti. Banyak kisah disebalik permergian ini dan kalau orang nak kahwin, kenapa tak pergi Bandung (syurga membeli belah barang kahwin) kan? Ah later lah cerita kot. Hihihi


List of things planning to buy/survey:
1) Kain batik (Untuk Bonda) <--- Jogja terkenal dengan batik!
2) Telekung (Hantaran kahwin)
3) Kain Lace (Untuk pengapit dan gadis dulang) <---kalau murah dan cantik beli. je Kalau tak, cari kat Mesia sudeh.
4) Survey doorgift yang comel-comel. (Kalau ada)


Selain daripada tu sight seeing je. Tengok gunung ganang, tengok candi Burobudur, or more to historical places. Doakan kami selamat pergi dan pulang ya?


Buat kawan-kawan, bloggers yang nak kahwin this week saya ucap tahniah awal-awal.  Tak dapat nak hadir. Trimas bagi kad jemputan ya? :)


Bye Malaysia!

8 comments:

  1. wah..wah..wah...bestnyer dapat soping kat sana...

    makesure, dapat aper yg zimie nak tuh...yg penting, yg murah kena beli..!!huhu

    ReplyDelete
  2. wah..slamat berholiday zimie! nnti update mengapakah jogja mendafi pilihan. hehe..

    ReplyDelete
  3. weyh x bgtau aku pun nk gi bercoti

    ReplyDelete
  4. haha thanks korang.percutian secara tiba2 dan tanpa dirancang.

    tapi ending memang bestttt.jogja best.to me at least :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)