Wednesday, November 23, 2011

Bride & Groom Pillowcase

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Beli this pillowcase dekat one of the b2b blogger. Thanks a zillion to  Puan Qistin. :') (Suka nama dia sebenarnya. Tetiba ;p)




Cik zimie yang tak sabar. Tak sabar betul. Sarung bantal dah beli siap2. Kahkah. Peduli. It really4 suit my bilik pengantin theme (kononnya). Tak sabar nak beli bed sheet putih lepas tu ada sikit2 warna pink ke. Ah hopefully dapat la apa yang diidamkan tu. Lalalala Mega sales, wait for me!!!

Oh ya, kat mana nak shopping bed sheet kahwin lawa-lawa untuk bilik pengantin ya? JJ ke Sogo ke? Any ideas anyone? Hohooo

 

p/s: Better beli benda remeh temeh ni siap2. Even orang cakap lambat lagi, ada saya kisah? ASK. Nanti dekat2 majlis, baru tau kelam kabut. Thanks to Tatie for the reminder and credit to Raden (pinjam ayat sikitttt) Mekaceh ;p


16 comments:

  1. suria pn teringgin nk bt pillow camtu, nk letak name..kihkih xtau lah jd ke x.. :D

    bedsheet kt JJ pn ok gak, tp kne g time sales laa..

    ReplyDelete
  2. cantik...:)

    as tgk kat JJ pun lawa2 jugak..tpi tak tahu kat sogo nti ada yg lagi lawa2...
    nway..as pun tgh cari bedsheet yg cun2..hehe

    ReplyDelete
  3. sarung bantal ai tu hari buat design sendiri n tempah print je..hehehehe kalao nak beli bedsheet perantin lawa2 beli kat JJ kot...yg ada motif kawen2 nih....lepas tu hari tu ai nampak kat KL Festival City (Danau Kota)

    ReplyDelete
  4. vee pon teringin.. dah kawen, tp gedix nak buat jugak. voley? hehe

    ReplyDelete
  5. i beli kat JJ. da lama sangat da beli cadar. haha. senang setel awal2..

    ReplyDelete
  6. suria~nama pon nice gak.wihihi kalo wat nnt tonjok la kt blog ye

    as~rambang mata kan?ni namanya kene banyakkan survey.adeh jenuh la sales nanti pusing 1 kl.hoho

    raden hani~i mcm malas nak design sendiri.order sudeh.hahah oh kl festival city ade eh cun2?okla nnt la i jalan2 sana.tq my dear.

    vee~voleh je utk yg da tawen.ley feeling ala2 perantin baru ;p

    ReplyDelete
  7. eh haha sama la kita order pillowcase dari pn qistin.. *highfive* my twin..!! hehehe.. mmg xsabar nak decorate bilik pengantin ngan pillowcase tu.. nak makesure OP tangkap shot pillowcase tu..heheh ;p

    ReplyDelete
  8. cantik la zimie..brp price nih? mcm teringin jek..hehe
    betol2 buat prsiapan awal2, nnti xdak la kelam kabut :)

    ReplyDelete
  9. amy~heh JJ eh?nanti i try survey.eh btw amy.i owe u something.hohoh sorry.nanti i reply PM u kayy

    ReplyDelete
  10. renee~waaaa ada gang lg.u ni memang salo same ngn i kan.agaga nanti mcm biasa teaser di blog ya? weeee ;p

    mila~harga rm40 termasuk delivery.hihi boley je.email je sis qistin.

    ReplyDelete
  11. zimie..amboiiiii,awalnye beli sarung bantal..hehe..
    by da way,cadar pengantin ada satu kedai ni kat area tesco selayang..nama kedai tu 'seahorse'..mmg specialize jual cadar pengantin..tengah ada sales ni..pegi la serbu =)

    ReplyDelete
  12. FY~hahah.uisk kat tesco selayang eh?wahhh fy thanks for the info!!agak jauh tapi takpe.kalau angkut si EF boley kot.haha thanks again ye fy ;)

    ReplyDelete
  13. zimie, hana nak pinjam... boleh tak.... hahahaha.. ^_^

    ReplyDelete
  14. sf~beli lah.hihi

    hana~boleh je.tp kena tunggu tahun depan.kahkah.

    ReplyDelete
  15. xpe beli awl kan.. last2 minit xserabut kepale dah...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)