Monday, October 10, 2011

Its Blogger United

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

dah kenapa tatie tu? harhar

zimie, renee, tatie, rilla, nadya

**credit to Tatie. Maaf pinjam gambar semua ni sekejapppp*

Tarikh : 9th October 2011
Masa : 12.30pm-4pm
Tempat : Cozy House, Great Eastern Mall, Jalan Ampang KL


Whats more to say? 
I'm over-whelmed with this so called gathering-reunion or whatsoeva united! Hahaha yang penting kami semua happy. Sharing info regarding wedding preps, life before married, life after married (wooops yang ni Nadya yang mengetuai. :D) etc etc

Rupanya jumpa dengan geng yang 'satu kepala' ni memang best. Dah lah 1st time jumpa. Bila nak mintak permission dari my mom keluar rumah, cakap la nak reunion dengan geng di ALAM MAYA. Hahaha. On the way tu, hati dup dap. Macam bertemu artis kesayangan pulak. Best asbestos kau.

Thanks to Nadya (our coordinator!!), Tatie the model (for your high quality camera. Ehem) , Rilla yang ayu pandai bergaya and designer wannabe (eh apa kena mengena). Last but not least, the comels Renee Meow yang famos amos. Serius best jumpa my twins ni .Rasa terharu sangat. :') Over gila kan saya?

Lepas makan2, gosip girls, girls talk, terus camwhoring kan diri. Gila vain!! Aku mana reti gaya2 sangat. Belasah jela. Follow artis2 tu semua. Muahaha. After all, we're all happy happy horeyyy. Macam lupa segala masalah yang lalu padahal Nadya dah ingatkan 7 bulan lagi tak lama zimie oi. Cepat concentrate buat prep. Huahua

Next time buat reunion lagi keh. Sapa nak join, sila angkat kaki sekarang.

Ok tu je nak update. Goodnite owls :))

 

13 comments:

  1. tingginya tatie :)
    bestnya korang

    ReplyDelete
  2. zimie..sangat jeles korang gather...huhu..xpe..next time nak join..hehe..

    ReplyDelete
  3. i dh jmpe tatie 2 kali kat kemaman ni...dia mmg sgt2 tinggi mcm model...hehe

    ReplyDelete
  4. bestnye korang!! ble la dpt jmpe zimie lg ni...

    ReplyDelete
  5. tetiber nak rasa makan famous amos.. haha.. ;p glad n happy dpt jumpe u alls.. tp 5org je..kalau sumer u alls kat sini dtg aritu mesti lagi best.. :)

    ReplyDelete
  6. korangsss, memang best jumpa bride to be punya geng.senang nak diskusi+gosiping.takpe next gath make sure korang dtg keh?(^_^)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)