Saturday, October 15, 2011

Hari Sabtu

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Today's planning:-
1) Pergi Brickfields (Amik barang yang hanya 1% kena mengena dengan kahwin)

2) Singgah kenduri kahwin b2b bloggers Adawiyah di Saujana Utama Sg Buloh (bila google2 mak uih jauh nye rumah dia. Nak ke arah UiTM Puncak Alam. Saya pernah pergi sana. Memang ke ceruk kotttt. Sikit lagi nak sampai Meru Klang :P) InsyaAllah pergi. Tak sabar nak jumpa geng BBF lagi.  Realiti Dewi, Hidayati Farhan, Renee Meow my twins dan S.N Fariza. Can't wait to see all of youuuuuuu. They make my life even happier ;')

3) MAYBE nak pergi jumpa Abe Jabbe. Lone ranger. Si tunang pulak bizi bee balik kampung katanya. Takpe la sayang. Saya boleh uruskan sendiri. (Dalam hati macam kenapa-la-dia-nak-balik-kampung-time-ni. Dan kenapa aku nak kena booked OV harini gak?) Abe Jabbe cakap harini je dia free. Tapi masalahnya email pun tak berjawab. Jumpa kat mana? Ofis kot. Will text him later.

So rasanya itu aje aktiviti for today. Will update more soon!

Have a great weekend darlings!

 

3 comments:

  1. have a safe trip zimie.....
    hari sabtu org di habiskan dpn Tv tgk kartun....demam....demam pengantin kot....hehe~

    ReplyDelete
  2. mmg dah plan nk blik minggu nie...dah 2 bulan tak jenguk rumah....lagi pun temankan adik pi kenduri kat Ipoh..huhuh....sabar lah ye~

    ReplyDelete
  3. ala zimie..tlepas nak jumpa k0rang semua. sy p0n dah plan nak pergi knduri adawiyah. Tapi itulah, ada kenduri lain plak kat perak.

    Ruginye! :'(

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)