Sunday, October 16, 2011

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***
Despite of having the so called night-mare yesterday, today I just want to share about my happy-dupee-weee thing happened in my life. Its about my wedding.

Ehem. Drum rolls pls..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

I won myself a second place in a contest!! Alhamdulillah syukur. Thanks a zillion to the organizer Cik Dba (Realiti Dewi) yang menganjurkan contest Idea Photobooh Kreatif tempoh hari. Serius tak sangka. Rasa macam nak terbang ke awan atau secara realiti lompat2 kijang. Padahal bila dapat tau tu, hanyalah sengih kerang busuk dan sengih kambing sampai ke telinga. Kikiki.1st dapat tau dekat Facebook Fanpage TBC {LINK}. Bila bukak2 post tu, terus mata tengok dekat hadiah saguhati. Lepas tu "Aik, mana nama aku, Dba lupa ke" Time tu macam sedih sikit. Entah2 aku memang langsung tak menang.

Tiba-tiba terpandang nama dekat bahagian atas tu. Laaaa aku dekat hadiah2 utama rupanya. Rasa macam nak nagis terharu tergaru emo semua ada la. Its my time ever menang contest. Ya saya biasa-biasa je. Tak caya tengok la post ni. {LINK}Tak macam ratu contest tu. Opssss hihi. Kalau dah rezeki tu tertulis menjadi milik kita, akhirnya akan jadi milik kita juga. Alhamdulillah :') 

Happy sangat sangat sangat sangat. Rezeki kahwin. Saya mendoakan supaya si organizer ni (ya kamu la tu Dba*lambai2 tangan*) murah rezeki dan dipermudahkan urusan bisnes pada masa akan datang. InsyaAllah aminnnnnnn. :))


Inilah hadiah yang dimenangi tu. 
second grand prize: our package B = instant camera, easel, prop box and 2 instant filem + gift certificate of kenny rogers (rm10)


Ok kan? Urgh sampai sekarang tak percaya. Tampar-tampar pipi ni kejap.

Tak sabar nak tengokkkkkkkk hasilnya. Nanti boleh la berangan nak ada props, board tu semua. Ah bestnyaaaaa. Can't wait. (^^,) Again, thank you so much Dba.*Hugsss* To Renee and Nanie congrats on your grand prizes as well. :)) To check all the winners can click here (LINK1} or in official blog TBC {LINK2} 


p/s : Lambai-lambai tangan dekat encik tunang EF. Nah, inilah suprise tu. Hihihi happy tak?

 

11 comments:

  1. tahniah!!!!!!!!
    hehehe
    tumpang gembira sama kamu!!!

    ReplyDelete
  2. tahniah u menang...... salam kenal dari nana ya... b2b....

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaa!! Tahniah menang!! Best2 ad org sponsor hee even hny utk photobooth kann

    ReplyDelete
  4. congratssss dear. :))
    nnti leh posing2 kat photobooth zimie. hihi

    ReplyDelete
  5. tqtqtq korang.hehe

    nnt jgn lupa serbu photobooh kami keh.ala lambat lagi.... :p

    ReplyDelete
  6. congratz zimie...happy for u.. weeee.. :D

    ReplyDelete
  7. renee dear, welcome.me happy 4 u as well.:)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)