Monday, September 19, 2011

Teaser Cenderahati Perkahwinan Nabil & Zira

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Ingat kite-kite je ke buat teaser. Artis pun buat hokeyyyyyy. Kelas gitu.


Sumber : Ohbulan

Ada sesiapa nak teka ada apa dalam ni? Dapat hadiah. Katanya lah. Tapi tak bagitau hadiah pe. Entah2 kereta sejibik kotttt.





Dianjurkan oleh vendor cenderahati majlis mereka iaitu Style-Weddings.my

Kena klik LIKE dulu pastu post dekat wall FB tu.

“Saya pembaca OHBULAN dan ingin meneka cenderahati perkahwinan Nabil dan Zira adalah …”

Agak-agak apa dalam tu ya? Nak teka pun taktau nak teka apa. Saje nak sebarkan info tapi diri sendiri tak join, boleh? Hahaha sharing is sexay bak kata Kina.

Katanya “Kami telah diberi amanat oleh Nabil & Festival Pengantin untuk design sesuatu yang unik, kreatif dan bersesuaian dengan majlis bertema “In Wonderland”

“Cenderahati perkahwinan Nabil & Zira yang kami cadangkan adalah yang pertama seumpamanya di Malaysia”




p/s : Mesti sesuatu yang mahal. Tengok la majlis dia pun dekat RM100K. Hohoho

2 comments:

  1. bestnye!!!

    http://miszatie.blogspot.com/2011/09/need-all-of-u-b2b.html

    ReplyDelete
  2. agaknya tuala karikatur tp mesti ada design karikatur la zimie heehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)