Sunday, September 18, 2011

Next Festival Kahwin / Ekspo Perkahwinan

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

No words for today. Sindrom M masih menjelma. Plus si bloglist ni delay i punya update post. Grrr dah edit setting pon tak berjaya gak. Gerammm.

Ok just nak share dengan anda semua pasal next festival kahwin atau ekspo perkahwinan yang akan berlangsung sekitar KL.


Tempat : Tingkat 1, Ampang Point Shopping Center.
Tarikh : 23 - 25 September 2011
Masa : 10 pagi - 9 mlm.
Tema : Summer Love





Thanks to Lieza sebab sharing haritu. Muah4x ;)

**takde gambar atau advertisement tentang ekspo ni pun*
Kalau tak salah anjuran Kahwin Mall


Jumpa yang ni je. One of vendor yang join ekspo tu nanti. Artchetak. {LINK}


I hope it helps others b2b yang tengah berusaha nak mencari vendor2 atau promo yang best2. Mana lah tau rezeki tiba2 menang sebuah kereta ke? Teet tipu.



p/s : Nak survey2 cari butik pengantin.

  

8 comments:

  1. sape2 yg pegi ampang point, leh jumpe i kt sne. i pun pegi.. lol..maybe sorang je la :)

    ReplyDelete
  2. mai singgah
    http://simpleidza87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. warghhhh.. x dpt g .. MR F bz skrg .. Nk g sorg2 malas ..

    ReplyDelete
  4. sf~jom2.hehe i pulak nak ajak si tunang tu kalau dia free la.

    miz idza~ok dear

    mizzryn~alala2 cian dier.ajak la kawan2 :)

    ReplyDelete
  5. ai zimie
    im ur silent reader..
    thanks for the info tapi next week saya bertunang.. :-)
    jom exchange link
    www.bella-yusz-story.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. thanks for info dear...^_^

    Gadis beli baju flower gurl tu kat Hong Kong express..

    x sampai rm50.00 =)

    ReplyDelete
  7. Thanks for the infor... kite mmg tgh tunggu ekspo kawin ni.. :)

    ReplyDelete
  8. http://dehumairachocshouse.blogspot.com/2011/09/promosi-untuk-bakal-pengantin.html



    jom tengok sini...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)