Tuesday, September 13, 2011

Lima :)

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Macam nak countdown 5 hari pulak. Hahah tidak. Bukan 5 hari.

Harini tanggal 13.09.11 adalah tarikh bersejarah bagi kami. Tiap-tiap tahun celebrate besides birthday. Tarikh anniversary kami. Hihihi Wah kelas. Belum kahwin dah ada anniversary kan?? Actually its our 5th anniversary to celebrate our friendshipness/coupleness together. Ada ke words tu? Belasah jela ;P

Pagi tadi. Tepat jam 12pagi terima sms daripada si EF. Pelik kenapa dia tak call. Lelaki memang macam tu kan? Ok takley marah. Mungkin sang lelaki ini susah nak berkata2 face2face? Dia pun penat semalam. CZ pulak ala-ala lupa harini hari bersejarah kitorg. Nasib EF ingat :P Ape pun CZ memang happy sangat la dapat kata-kata ucapan daripadanya. Initipatinya lebih kurang "...semoga perhubungan yang terbina selama 5 tahun ni berkekalan sehingga ke syurga.." Macam sebak pun ada. :')

Hello bukan senang nak menjaga perhubungan ini. Even kitorg jarang gaduh, tapi masam muka salah faham itu perkara BIASA. We tolerate each other. EF pulak jenis bak kata my bff 'tak boleh handle konflik'. Means kalau salah faham semalam, esok mesti dia akan tanya khabar,etc macam nothing happend yesterday. Adakah semua lelaki begini? Hoho jadi malas nak panjangkan issue. So lepas dia tegur2 tu, aku pun tak jadi la konon-konon-nak-gaduh-sampai-3-4-hari-tak-bertegur. Padahal dalam hati ni membara je. Hihihi

Dulu pernah gak la berlaku satu kes (I dont know whether he remember or not), kitorg ala-ala nak 'stop' the coupleness ni sekejap atas sebab-sebab tertentu yang tak dapat dijelaskan. At the end, tak berjaya gak nak stop. Hihihi cakap je lebih kan?? Sebab kan kite ni dah biasa dia ada kat sebelah. Once dia takde, rasa macam 'hilangnya keindahan dunia' Wah inilah bila dikatakan cintan megi itu buta kan? Bila dah bercintan, ape pun indah. (Geli pulak nak taip ni)

Macam tak sangka dah masuk 5 tahun. Pejam celik je. Akhirnya aku dengan mamat ni jugak. Hihihi dulu kawan-kawan. Kawan rapat. Akhirnya kawan baling-baling bantal. Opsssss belum lagi laaaa. Gatai mu.

Aku cuma mengharapkan perhubungan ini kekal sampai bila-bila. Kekal bahagia sampai ke jinjang pelamin. Kekal bahagia sampai ke syurga Al-Jannah. InsyaAllah yang baik datang dari Nya semua. Amin :')





Happy 5th Anniversary sayang. Hadiah takde ke? ;P

15 comments:

  1. hehe bez ek nk baling2 bantal tu? :P tahniah ek CZ.. semoga hubungan korang berkekalan hingga ke syurga.. amin...

    ReplyDelete
  2. dah lima tahun ye zimie... baguslah cmtu.. hana doakan hubungan zimie berkekalan hingga ke syurga ye..

    ReplyDelete
  3. 5 taun ye yunk ???
    alhamdullilah .. bagus gtu .. kalo pikir byk sgt kan susah sng n pahit manis .. psl EF yg x reti handle konflik tu sbnr nyer MR F ryn pun gtu .. hehe .. de tnyer die dulu die kte wt pe sbb bende kecik nk gado .. ni blum kwin , dh kwin byk lg bende yg akan x sefahaman xkan nk gado hari2 nnti ... hehe .. tp kan yunk .. ktorg bkn anniversary tp tp2 bln de montlyversary ... ha kau .. hehehe

    ReplyDelete
  4. insyaallah..

    kalau ader jodoh x kan kemane kan..

    Gadis doakan semoga kekal hingga akhir hayat...aminnnn

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..da 5 tahun..semoga kekal bahagia smpai syurga =)

    ReplyDelete
  6. wowieee dah 5 tahun?? congrats! semoga happy-happy selalu yaaa ;))

    ReplyDelete
  7. wahhh lamanya...semoga terus bahagia k dear :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..dh 5 thn yer...semoga sumer perancangan zimie utk ke jinjang pelamin akan di permudahkan oleh Allah swt.. Pastue bole la main baling2 bantal yer...hehe.. semoga brkekalan hingga ke syurga...=)

    ReplyDelete
  9. penat kn nk jaga smpai lame2 hehehe..insyallah berkekalan sehingga ke akhir hayat..aminnn

    ReplyDelete
  10. thanks korangggg hehe baru nak reply kan?busy macam hape.hehe

    insyaAllah..doa2kan ye :)

    ReplyDelete
  11. banyak dugaan kan kak..wanie pun dah nak masuk 5 tahun..huhu..nak cepat2 kawen je skang ni..penat dah gaduh..haha

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)