Thursday, September 22, 2011

Glitter + Glam

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Since cik zimie macam 'banyak' masa malam ni, boleh la menaip sesuka sesuki hati. Hihihi Oh btw entry ni autopost. Punya la pemalas nak taip waktu siang yang selalu busy mengalahkan jadual menteri. Pfttt. :P

Harini nak cerita pasal apa? Its Glittering mode. Siapa yang suka gliter-gliter ni? Hahah i kinda like it. Glam dan ala2 liplap2 disco gitu. Orang Melayu panggil goldas ke hape. Dulu zaman kecik2 suka gila main dengan benda ni masa kelas pendidikan seni atau pertandingan menghias kelas. :P 

 Tapi sesuai ke kalau nak letak dekat majlis kahwin? its just an idea. Boleh DIY sendiri jika mahu. :D
















Rasanya kalau nak buat DIY yang terlibat dengan goldas2 ni semua, habislah bermandikan goldas segala tangan kaki badan.  Tapi best gak kalau nak DIY dengan benda ni. Cuma leceh gilaaaa. Biasa melekat 3 hari 3 malam dekat badan. Pftttt. 


Have fun DIY-ing peeps!! :D


 

10 comments:

  1. haha..memang mudah melekat kt kulit. leceh pun ye..tp picca mr.&mrs tu i likee laaa zimie idea tu ;)

    ReplyDelete
  2. Er...glam tu kalau kat ukm dulu Gerai Larut Malam...kekehkeh

    ReplyDelete
  3. zimie... hana pun suka glitter2 ni..
    tapi tak suka goldas.. nanti melekat-lekat susah nak buang dr badan, muka.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  4. i suka effect glam ni! hehe...tp yg kat cake tu blh mkn ke?

    ReplyDelete
  5. uya tgh cari heels gold yang glitter nie heheh..tp x jmpe2..cntik kasut atas tueeee

    ReplyDelete
  6. ryn kureng minat coz leceh kan .. tp kt kedai buku ada yg serbuk (yg tu sng nk bersihkan skit) .. btul kte nana yg cake tu leh mkn ker ?? tp stakat deco mmg cantik sgt ..

    ReplyDelete
  7. qis mmg ske idea zimie ni wlaupun nmpk leceh gle buat bnde alah ni..tapi jadi satu kepuasan plak ble kte tgk hsilnye nnt kan..

    ReplyDelete
  8. sf~hehe leceh melekit kt kulit kan?jom diy mr mrs :P

    payid~yang mana ni.makcik lupa hahah

    hana~kan kita serupa hehe

    nana~boleh la kot.mesti la jenis glitter boleh makan.mesti ade jual punye alat tu :P

    uya~seyes uya?tula berkenan betul dgn kasut glitter gitu.cantikkk :)

    ryn~hahaha serbuk pon ok gak.tp nak lekatkan dekat mana2 kena guna gam gak.memang melekat la kat tangan nnt.pfttt

    amani~leceh gilaaa tapi macam nak buat.hahah zimie memang macam ni.excited je.last2 ke lauttt grrrr

    ReplyDelete
  9. kalau buat malam, musti chantek, hahahah macam fairy tales!! best~~

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)