Friday, September 30, 2011

Friday Blues

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***
Boleh pulak terjaga jam 5 pagi untuk berjumpa dengan Dr. Toi. Tibe2 mata macam tak boleh tidur. Segar satu macam padahal 3 hari berdiri seharian dekat booth! Kaki je sakit. Badan dan otak cargas lagi. PELIK! Last2 pergi blogwalking baca2 semua post,entry dekat bloglist dan bbf. Kul 7 pagi baru tamat dan bersiap ke tempat kerja (Tapi masih tercegat depan lappy dan jari runcing masih menaip macam harini kau EL atau MC) Malas nyeeee. Friday blues. Pfttt.

Esok bercadang nak pergi SEMUA BUTIK. Semua la sangat. Hahaha dah la aku ni jenis jalan sikit kaki dah sakit. Ayooo my cousin remind suruh TARGET survey at least 10 butik dalam satu hari. Takpe takpe list butik satu KL dan Selangor ada dalam tangan. Butik biasa-biasa je. Tiba-tiba terbayangkan ada SATU baju ni. Cantik. Agaknya sebab tu excited je mata ni tak mahu tidur. Terbayang-bayang kecantikan baju itu. Hahaha RM1500 untuk L+P (baju baru). Macam menarik. Tapi over budget. Aku kan cheapskate sikit. Mudah2an Allah bagi rezeki lebih. Butik tu kat Bangi. Hurm nanti la survey2 dengan kesayangan EF. Harap2 beliau setuju la. Kalau tak setuju, terpaksa la tunda hari lain. Takpe banyak masa lagi. Katanya lah. 

Okla Sabtu dan Ahad. Can't wait!! Tak duduk rumah la jawabnya. Kena marah lagi dengan bonda dan ayahanda la nampak gayanya. 

Ok tu je nak bagitahu. Kau pikir kau artis semua nak update kat twitter? 


Ok bai.
 

4 comments:

  1. aku tgh stress pasal baju aku!!

    ReplyDelete
  2. wah 10butik sehari..??xlarat i.. ;p wah kalau jumpe butik2 yg best+affordable share2 yerr... :)

    ReplyDelete
  3. btul tu reene .. 10 butik sehari mmg lenguh la .. hehe .. xleh tido coz kes veragan pki bj tu la ek yunk .. hehe

    ReplyDelete
  4. ila~cepat g setelkan.hope ure doing fine.huhu

    renee~entahlah cous i tu.hahaha ok kalau ade, i share keh dear twins :)

    ryn~terbayang2 wajah baju tu.hehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)