Friday, September 23, 2011

DIY : Do Not Disturb Wedding Door Hanger

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

Eh eh terasa comel pulak kalau buat wedding signage macam ni kan? Tapi yang bawah ni, macam errr macam mana nak DIY eh? Blur kejap. Hahaha ni terasa nak curik signage dekat Hotel yang selalu tulis 'Please Do Not Disturb' tu. Pastu edit la ape yang patuts. Main curi2 je sekarang :P

Just married. Do not disturb.
Ni dah macam bantal. Siapa nak jahit for me? Mahu sangat4x!! 


 Our Wedding Night. Do Not Disturb







This one totally nampak DIY dan paling cantik rasanya. To me la :P 
Suka bunga seketul tu.


You may now kiss the bride. Auwwww cumel sangat :D 


Bridal Suite. Enter at your own risk.





 Bridal Suite. Please knock before entering.



Please Do Not Disturb The Newlyweds


Idea yang u ols boley nak tiru untuk letak dekat pintu bilik pengantin. Hihihi jangan lupa suruh OP capture that signage untuk dijadikan kenangan.

Okkkkk mari DIY!! ;D

 

32 comments:

  1. haha memang comel sgt ! tapi kan CZ, macam malu je nak letak kat bilik camtu. auwwww kekeke :P

    ReplyDelete
  2. idea baru...c0mey..!comey..!!
    Bli dah siap..kat kinokuniya KLCC rasenye ada

    ReplyDelete
  3. imy~comel banget.eh nak malu pe nye yunk.i excited nak diy ni.kekeke

    shura~kan kan hehe ade eh dear?ok nanti survey.kalo takde, baru diy hahaha

    ReplyDelete
  4. comel! tp nanti mest makcik2 tqa kate gatai..hihi

    ReplyDelete
  5. tqa~realiti nye memang begitu dear.kihkih

    ReplyDelete
  6. ai tu hari pakai hotel nyer je! hahahahhaa

    ReplyDelete
  7. mmg comel. cr kedai online yg buat. ramai boleh buat. hik3

    ReplyDelete
  8. auwwwmmmmm sharing dear ..boleh x ??

    ehhehehhe done follow u darl ....

    ReplyDelete
  9. rara~nice banget!

    hani~hahaha u sebab memang dekat hotel time tu.pffftttt

    fariza~saya mahu nak diy je.design+print sendiri.hehe siapa mahu?

    ReplyDelete
  10. eee.... cam malu lak.. mau kene sakat dgn family member nnt malam tu... *blush*

    ReplyDelete
  11. mrs b~hihihihi i saja bagi idea.

    ctkp~kan dear.auch lama x nampak?sehat dear?moga sehat ye kaka ct :)

    ReplyDelete
  12. erin, boleh je dear.sharing is bbf.gitu :P

    ReplyDelete
  13. comel..tp phm2 jela mlut2 org..mkcik2 kepoh. maw kena sound je mlm 2 hehe

    ReplyDelete
  14. cool..ni yg terasa nk buat ni..^__^

    ReplyDelete
  15. hehehe malu sebab nanti orang tanyeee, haaa buat ape tuu takley gangguuuuuu. XDDDD

    ReplyDelete
  16. sweetnyeeee....u may kiss the bride...ekekeke :p

    ReplyDelete
  17. comelnnye hehehehe..tp cm nmpk sgt plak..segannnn

    ReplyDelete
  18. auwww sgt comel ok..tp rse seganla nk letak hehe tkt kne usikan yg nakal gitu hehe..

    ReplyDelete
  19. hehe.. memang ade idea nak buat cmni... hehehe.. ^_^

    ReplyDelete
  20. wow new idea fresh!!..like dis!!..
    dont disturb!!.hik3..:)

    ReplyDelete
  21. hehe ... comel2 .. tp kalo ryn wt pun sedare mare mesti n confirm ketuk gakz ... coz family ktorg mmg segala periuk belanga pengantin yg basuh .. wargh .... tggu honeymoon je la .. hehe

    ReplyDelete
  22. http://dehumairachocshouse.blogspot.com/2011/09/promosi-untuk-bakal-pengantin.html



    jom tengok sini...

    ReplyDelete
  23. zimie!! amy mmg dari dulu ade idea nk buat camni. hehe..msti nk cari sumthing konon nk letak kat pintu bilik pengantin. :))

    ReplyDelete
  24. haha comel. tp tetibe terpikir nakal2. kekkeke.. mesti orang2 dok perli2 "tak sabar la tu" :P

    ReplyDelete
  25. ok balas secara pukal.

    koranggggg buat je.usikan nakal tu biasa la.tp wat dekk jela.kata da kawen kan?kihkih

    amy~u found the right person.hahaha jom2 wat

    hana miss sunshine~jommm pasti best!!rasa taklah susah mana.DIY je.hahaha :D

    ReplyDelete
  26. u may now kiss the bride !! suke sangat... hahaha (getix)

    ReplyDelete
  27. semuanya cantik2 belaka. rambang mata. hehehe.

    ReplyDelete
  28. a'a..ada kawan buat camtu br n..hee..

    nice idea..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)