Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday : Tarikh Dewan Idaman Hati

Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)

***

09.06.12

Jengjeng

:)

p/s: Nak cite nanti2 boleh tak? Penat nak mengarang. :P Ape pun sangat happy harini. Alhamdulillah semua berjalan lancar di office Felda tadi. Allah mendengar doa ku akhirnya. Thanks kawan2 sebab mendoakan. Ngehehe will update soon!!

13 comments:

  1. yeayyyy for twin...!!! dpt gak dewan 'kite' tu kan..heheheh.. :D

    ReplyDelete
  2. yeay..berjaya.. =) btw zimie, nida ada tinggalkn komen kat kbb shoppe.. =)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah zimie....

    btw sy selama nie silent reader.. baru nak start berjinak dengan dunia blog nie.... :)

    zimie nak bgtaw nie.. tarik 2 same la dgn my buzday... :) suka sgt2 tarikh 2.....

    ReplyDelete
  4. syukur la cik zimie dah dpt tarikh yg sesuai...pe pun, good luck 4 ur prep dear..;)

    ReplyDelete
  5. noorfaizah~hai hai.jom exchange link.wahh kebetulan bday kamu ye.sangat coincidence!!:)

    kaklong~dah.suka sgt.kak long pun sama.goodluck tau.nak dekat kan?jengjeng.:P

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.

    i tahun depan nak kahwin, akhir tahun lepas da book dewan. heheheh

    ReplyDelete
  7. senang nak igt ni zimie sbb same tarikh dgn besday adik ct..huhu

    ReplyDelete
  8. weee syukur dah settle ye tak? bestnyaaa dia buat kat dewan felda! and both pelamin design tu i sukaaaa. sooo simple and very nice! ;))))

    ReplyDelete
  9. okey laa tu dh ada tarikh kawin.. :) saya pulak blom ada lg... nk cari theme color pun pening.. huhu..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan tapak kaki anda di sini(^^,)